Contact & informatie

De cijfers

Beautyscene.nl is sinds april 2011 online en is een doorstart van de Nederlandse beauty blog Lushious Beauty die sinds begin februari 2009 de Nederlandstalige beautyliefhebbers voorzag van beautynieuws. Momenteel hebben wij gemiddeld zo'n 25.000 unieke bezoekers per dag, per maand zijn dat ongeveer 330.000 bezoekers en zij bekijken ongeveer 600.000 pagina's. Maar ook ons YouTube kanalen met meer dan 10.000 abonnee’s is interessant, evenals onze Twitter & Instagram accounts met meer dan 42.000 followers en onze Facebook pagina met meer dan 19.000 likes. Beautyscene richt zich vooral op vrouwen van 18 tot en met 45 jaar met een voorkeur voor luxe merken, de onderwerpen die, naast beauty, ook regelmatig terugkomen zijn fashion & lifestyle.

 

Samenwerkingen

Vertegenwoordigt u een merk of product dat perfect past bij onze uitstraling en de onderwerpen die ik behandel, dan is het natuurlijk interessant mij op de hoogte te brengen en te houden d.m.v. persberichten. Ik ontvang deze het liefst per post (inclusief producten de kans is dan aanzienlijk groter dat ik er ook daadwerkelijk iets mee ga doen i.v.m. de grote toestroom van persberichten). Lukt dat niet of wil je mij producten "op maat" toesturen, dan kun je mij het beste mailen (info@beautyscene.nl). Helaas kan ik nooit garanderen dat er ook daadwerkelijk een review of een ander artikel zal verschijnen op Beautyscene en kan het ook wel een tijdje duren eer er een review verschijnt, maar interessante producten en/of nieuwtjes zal ik natuurlijk graag delen met mijn lezers en volgers.

Natuurlijk zijn er ook andere vormen van (redactionele) samenwerkingen mogelijk met cosmetica- en lifestylemerken op Beautyscene of via onze social media kanalen (denk aan persreizen, advertorials, winacties, testpanels, of events). Daarvoor kunt u direct contact opnemen met Debbie Zwiers via info@beautyscene.nl of met het mediabureau van Beautyscene FemmeFab, de gegevens vind u hieronder. Webshops die een samenwerking zoeken dienen altijd contact op te nemen met het media-bureau, redactionale samenwerkingen zijn niet mogelijk. We doen niet aan linkruil!

 

FemmeFab (media-bureau, dit adres niet gebruiken voor het toezenden van perszendingen, zie ook hieronder)

De Hallen - Amsterdam

Hannie Dankbaarpassage 14

1053 RT te Amsterdam

info@femmefab.nl


(+31) 020-71 097 00

 

Press/companies

This website started in February 2009 and has since then grown to become a great source of news about make-up and beauty products in The Netherlands. At the moment we have more then 330.000 visitors and 600.000 pageviews per month, we have over 9.000 subscribers on our YouTube channels and over 42.000 Twitter & Instagram followers plus 19.000 Facebook fans. Of course I can not maintain this website without input from companies, so if you have any news to share or samples to review, you can always contact me!  A great way to focus on a brand or product is to let me review a product or products, if you are interested please contact me. You can email me at this adress : info@beautyscene.nl or you can send the products and information to our addres you can find below.

 

Post-adres/mailing address
(gebruik bij voorkeur ons redactie-adres, op te vragen via email of telefoon, het adres hieronder s.v.p. slechts gebruiken indien u nog geen contact met de redactie heeft, u kunt het adres altijd opvragen door contact op te nemen via de mail)

Beautyscene.nl
p/a Mijlweg 14
3295 KH 's-Gravendeel
The Netherlands

 

Disclaimer

Alle reviews die je leest op Beautyscene zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en ze reflecteren mijn mening, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Als beautyblogger krijg ik regelmatig producten ter review opgestuurd door bedrijven (ga er maar vanuit dat alles wat je voorbij ziet komen opgestuurd is door de betreffende merken), sommige daarvan zullen ook daadwerkelijk gereviewd worden (maar zeker niet alle producten). In die reviews vind je mijn eerlijke, oprechte mening die niet beïnvloed wordt door het feit dat de producten opgestuurd zijn door de merken. 
Ik test vrijwel alle producten die ik ontvang, maar je vindt zeker niet altijd reviews terug van producten die ik ontvangen heb. In mijn reviews belicht ik de fijne en minder fijne kanten van een product, zoals ik die ervaar, het is altijd mijn persoonlijke mening cq ervaring. Op Beautyscene vinden jullie geen betaalde reviews, noch zullen we onze reviews voor plaatsing voorleggen aan het betreffende merk. 

 

Reactie’s/comments

Bij al onze artikelen is het mogelijk een comment of reactie achter te laten, in die comments is het uiteraard niet toegestaan om kwetsende, uitlokkende of beledigende uitspraken te doen, deze zullen zonder bericht worden verwijderd. Het is ook niet toegestaan om in een comment te adverteren of een (eigen) winkel/bedrijf/merk te promoten, hiervoor kun je uiteraard wel altijd contact met ons opnemen. Wil je ter informatie een link naar een webshop noemen om behulpzaam te zijn en betreft het niet jouw eigen bedrijf, dan kun je dit natuurlijk wel doen. We behouden ons het recht voor om comments te verwijderen als ze niet voldoen aan de “regels”, ook kunnen we iemand altijd een “ban” geven, dan kun je dus niet meer reageren en in het ergste geval kun je ook niet meer lezen bij Beautyscene. Natuurlijk hopen we dat het nooit nodig is om deze maatregel te nemen, laten we het vooral gezellig houden en met respect met elkaar omgaan.

Beautydeals

Editors’s choice