Nieuws

Bestel MAC Holiday nu bij De Bijenkorf + mijn aanraders

Wat zijn de MAC fans in Nederland toch eigenlijk verwend! Moesten we tot vorig jaar nog vroeg op pad op een koude novemberochtend om te MAC feestdagencollectie te kunnen kopen, nu is dat gelukkig anders! We kunnen nu heel simpel, op een vrijdagavond online shoppen bij De Bijenkorf en als je voor 19.30 uur besteld, dan ontvang je jouw bestelling morgen. Gelukkig heb ik wel wat tips voor je, dat scheelt weer tijd!

De MAC feestdagencollecties bestaan uit een aantal delen, in deze artikelen kun je alle informatie over de collecties vinden, inclusief prijzen en foto''s:

  • Glamour Daze (de zgn. colourcollectie met losse producten)
  • Fabulousness (de oogschaduwpalettes, de kwastensetjes en andere setjes, perfect als cadeautje)

Later in november komen er nog een aantal producten bij, maar daarover hoor je zeker later meer van ons. Maar voorlopig is het al lastig genoeg om te kiezen uit al dat moois, maar ik kan jullie misschien wel helpen met enkele tips.

  • ben je geinteresseerd in kwasten van MAC, maar vind je ze normaal te duur? Dan zijn de kwastensetjes uit de Fabulousness collectie zeker een aanrader. De kwasten hebben een korter handvat dan de normale kwasten en worden machinaal i.p.v. met de hand gemaakt. In het algemeen kun je zeggen dat de kwaliteit is minder is dan de full size/normale kwasten van MAC, maar het prijsverschil is daar natuurlijk ook wel naar. Toch vind ik de kwastensets zeker een goede koop, mede omdat ik het een prettig formaat vind om mee te nemen in de tas of op reis. De kwastensets kosten EUR 55,00 per set
  • de drie oogschaduwpalettes zijn leuk, maar voor de echte MAC fans op zich niet zo''n aanrader. De kleuren zijn altijd vrij basic (en dat heeft een reden) en de kwaliteit is niet altijd even goed, heb ik vernomen van Amerikaanse bloggers. Toch zijn ze niet slecht en als beginnende MAC liefhebber is het juist wel handig om direct 5 oogschaduw in een mooi (!!) doosje te hebben. Wisten jullie dat mijn eerste MAC product ook een holiday palette was? De eye shadow palettes kosten EUR 43,00 en er zijn drie verschillende
  • de nagellakjes van Glamour Daze zien er wel heel leuk uit! Everthing glitters & In the Limelight zijn mijn favorieten (en heb ik dus ook besteld), de nagellakjes kosten EUR 14,50 per stuk


  • ik ben een beetje verliefd geworden op de All for glamour face kit (EUR 55,00) met daarin een bronzer, 3 oogschaduws en twee mooie lipsticks!  En helemaal blij ben ik met de Touch Up kits (EUR 43,00), waarvan ik eigenlijk had gehoord dat ze niet naar Nederland zouden komen. Maar ze komen dus wel, een schattige kit met een Blot powder (een matterend poeder) en een Sheen Supreme lipstick. Die neem je dus mee in jouw tas en haal je eruit om even de make-up bij te werken, too cute!
  • er zijn ook nog mooie, voordelige setjes te koop met lipproducten en/of oogproducten, allemaal full size producten die een mooie deal zijn qua prijs (en je krijgt er ook nog een kwastje bij!). Je vindt de setjes hier.
Zomaar een paar tips, ik kan er nog wel een artikel over schrijven! Maar dat ga ik doen als ik mijn bestelling binnenkrijg, dan kan ik de producten ook nog voor jullie op de foto zetten, swatchen en reviewen. Nog even geduld of shop gewoon zelf alvast! Je vindt de MAC online shop van De Bijenkorf hier.
Deel dit artikel
Back to top