Fashion

Mooie kerstsets van Clinique & gratis verzenden in hun webshop

Nu het kerstfeest langzaam maar zeker dichterbij komt, wordt het zeker tijd om cadeautjes in te slaan. Staat er op jouw shoplijstje een fijne dagcreme voor zus, een mooie serum voor oma of een goede mascara voor dochter? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Clinique, ze hebben nu zeer voordelige setjes die je ook nog eens zonder verzendkosten thuis kunt laten bezorgen, handig!

Repairwear Laser Focus Value Set EUR 61,50
Deze bevat onder andere het befaamde Repairwear Laser Focus serum (fullsize 30 ml) : een krachtig anti-aging serum dat het aanzien van lijnen, rimpels en UV-schade zichtbaar vermindert. Een heerlijk serum, dat je gebruikt direct na de reiniging in de avond en ochtend. Daarna gebruik je de Repairwear Uplifting Firming Cream (15 ml) en Repairwear Intensive Eye (5 ml), die krijg je er in deze set gratis bij, net zoals het tasje.


High Impact Mascara Value Set  EUR 21,80
De mascara''s van Clinique zijn altijd erg fijn, vooral omdat ze heel goed blijven zitten (ondanks dat ze officieel niet waterproof zijn) maar ook goed te verwijderen zijn aan het einde van de dag. Deze set bevat een full size High Impact Mascara, een mini Cream Shaper for Eyes en een sample van de Superdefense SPF 20 Daily Defense Eye Cream (5 ml).  Ook deze set is weer een fijne deal, je krijgt de cream shaper en de eye cream er weer gratis bij, leuk om zo kennis mee te maken.

Makeup Value Set - Black Tie Violets EUR 42,35
Dit is echt een prachtig setje voor make-up liefhebbers, je vindt er producten in voor een vrijwel complete make-up. Deze set bevat: Limited Edition Colour Surge Eye Shadow Palette (kleuren: Pearl, Crystalberry, New York Dawn, Deep Purple Shade), Cream Shaper for Eyes 1,1g (Mink), High Impact Mascara 7ml (Black), Bottom Lash Mascara 2ml, Chubby Stick Whoppin''Watermelon 1,2g en de Moisture Surge Extended Thirst Relief 30ml.

Even Better Value Set EUR 61,50
De Dark Spot corrector van Clinique is de eerste stap naar een meer egale huid zonder pigmentvlekken, ook zeer geschikt voor het minder zichtbaar worden van littekens van bijvoorbeeld puistjes. Deze set bevat: Even Better Clinical Dark Spot Corrector 30 ml, Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 15 ml en één van onze favoriete gezichtsscrubs 7 Day Scrub Rinse Off Cream 30 ml.

SSFM Essentials Set EUR 44,45
Vaders, broers of geliefden....zij moeten er nu ook echt aan geloven, een man zonder gezichtsverzorging kan echt niet meer in 2013! Overtuig ze met deze set die de volgende producten bevat: M-Shave Aloe Gel 125ml (iedere man moet zich tenslotte scheren), Face Scrub 100ml, Post Shave Healer 35ml en Anti-Fatigue Cooling Eye Gel 5ml (want ook mannen houden niet van rimpeltjes onder en rond de ogen)

Aromatics Duet EUR 47,65
Clinique Aromatics Elixir is een legendarische geur met als herkenbare ingrediënten roos, jasmijn, ylang ylang en vetiver. Voor mij is het een echte klassieker omdat mijn Indische oma deze geur altijd droeg vroeger, een prachtige geur in een mooie geschenkset. De set bevat: Aromatics Perfume Spray 25ml en de Aromatics Body Smoother 75ml 

In de webshop van Clinique vind je nog meer fijn geprijsde sets, neem er zeker een kijkje. Voor de prijs van één fullsize product krijg je nu een aantal trial of travel sizes van andere producten. Zo leer je op een voordelige manier nieuwe Clinique producten kennen.  Ga zeker even een kijkje nemen in de shop en als je iets bestelt (de kerstsets of iets anders) dan moet je zeker de code voor gratis verzenden gebruiken : beautyxmas (exclusief voor Beautyscene).

Ben je ook zo gek op dit soort geschenkensets? Heerlijk om te geven en natuurlijk ook erg fijn om te krijgen, je kunt de link naar dit artikel natuurlijk altijd even naar iemand sturen als cadeautip!

Deel dit artikel
Back to top