Blogs & Editorial

On my way : naar Parijs met MAC

Vandaag ga ik iets doen waar ik al jaren regelmatig van droom, ik ga naar Parijs om een kijkje te nemen backstage tijdens de voorbereidingen van twee van de shows van Paris Fashion Week. Dat is natuurlijk al geweldig, maar het is nog veel leuk omdat ik hier voor uitgenodigd ben door één van mijn favoriete make-up merken : MAC Cosmetics. Is dat niet geweldig? Normaal zie ik achteraf altijd foto's maar vandaag ben ik er gewoon live bij, op naar Parijs!

Momenteel worden de nieuwe Spring/Summer 2014 collecties getoond in Parijs, eerder gebeurde dat al in New York, Londen en Milaan. De Parijse fashion week is de afsluiting van het nieuwe modeseizoen en is volgens velen toch de enige echte fashion week die ertoe doet! Nu weet ik niet of dat echt zo is, maar ik ga het graag zelf eens bekijken. Dit jaar had ik graag naar New York gegaan, maar dat combineerde niet met mijn reis voor Boots (Fabulous 7) maar in februari 2014 ga ik mijn best doen om nu echt eens naar New York te gaan, dat wil ik ook meemaken.

Maar vandaag wordt het dus Parijs, ik ga erheen met de Thalys en verblijf een nachtje in een hotel, waarna ik morgen weer terugga met de Thalys. Uit eerdere ervaringen met persreizen weet ik dat het waarschijnlijk twee volle dagen zullen worden, met veel heen en weer reizen in taxi's. Maar wat ga ik genieten! Ik ga proberen veel foto's te maken, tips te noteren en zinnige vragen te stellen aan de make-up artiesten van MAC die ik te spreken krijg. Natuurlijk hou ik mijn ogen en oren open en zal ik nieuwtjes of primeurs zeker met jullie delen.

Barbara Bui & Christian Wijnants eerder op Paris Fashion week

Na een drukke dag achter de schermen bij Barbara Bui en Christian Wijnants ga ik de volgende dag nog naar de prachtige MAC store op de Champy Elysees, leuk want ik ben er nog nooit binnen geweest. Afgelopen voorjaar ben ik er wel langs gelopen, maar was er geen tijd om binnen te gaan, nu gelukkig wel! Heb ik eigenlijk nog wat op mijn MAC wishlist staan? Ik geloof het wel, ik denk dat ik na een backstage bezoekje genoeg inspiratie heb opgedaan!

MAC store Champs-Elysees Paris
Hotel de Nell, my home away from home voor een nachtje!

Daarna ga ik weer terug naar huis, een bliksembezoekje dus maar ik weet zeker dat ik enorm veel te vertellen heb als ik terugkom. Willen jullie een fotoverslag zien of ook een vlog-achtig iets? Ik ben er geen kei in, maar ik kan natuurlijk wel wat beelden proberen te maken, zie ik vanzelf wat ik ervan kan maken!

Wil je er zelf ook een beetje live bij zijn? Volg mij dan op Twitter en Instagram, ik deel de leukste foto's natuurlijk meteen! Je vindt mij als je zoekt naar Mrsbeautyscene 

Deel dit artikel
Back to top