Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 17 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Afgelopen zaterdag ging ik naar Breda, waar ik straatinterviews ging doen voor een nieuwe creme van L'Oréal, het was zalig weer en dus mocht mijn nieuwe bril van Oliver Peoples op!
Ik heb zeker 30 tot 40 vrouwen gesproken, we hebben samen het product getest en het was heel leuk om te doen! Binnenkort zien jullie het filmpje vast op YouTube!

Tussendoor moet er ook even bijgetankt worden, van al dat interviewen krijg je dorst!

Ik was de dagen voor zaterdagavond best vaak weggeweest en Emo vind dat echt niet leuk, toen ik eenmaal op de bank zat ging hij demonstratief op mij zitten, hield me stevig vast en liet me niet meer los, de schat!

Eerste Paasdag was het rustig, gewoon lekker thuis met zijn viertjes, op Tweede Paasdag hadden we de familie over de vloer voor een lunch met asperges, aspergesoep, carrotcake, lamskoteletjes, salade en broodjes met kip & avocadoi, lekker!

Dit nieuwe product van L'Oréal doet mij erg denken aan de Spray Blond van vroeger, deze Sunkiss jelly breng je aan op droog haar en geeft na een tijdje een lichtere tint in het haar. Het haar wordt simpelweg geblondeerd, met gebruik van warmte gaat het nog sneller. Het effect is wel blijvend en eigenlijk wordt het alleen aangeraden op niet-geverfd haar. Niet dat het anders niet zou werken, maar het resultaat kan weleens minder mooi zijn...wees voorzichtig dus!

Kijk nu eens....ik heb Nikes.....een wonder volgens velen, want Debbie op sneakers is een no go! haha, ik draag ze zeker niet dagelijks, maar als ik veel moet lopen, zin heb in lekker casual of gewoon iets sportiefs ga doen, dan trek ik ze natuurlijk wel aan. En mijn Isabel Marants draag ik ook heel veel, maar die zijn voor de zomer toch wel iets te warm en zwaar, dit is een stuk lichter. Het zijn de Air Max 1 cut out prm grijs en ik heb ze bij De Bijenkorf besteld, maar ik geloof dat ze daar al uitverkocht zijn, ze hebben ze vast ergens anders ook wel.

Afgelopen donderdag rockte ik Tom Ford <3....niet echt trouwens, want dit t-shirt is van Black Boy Place (http://www.blackboyplace.com) maar die echte Tom Ford komt er vast ooit nog eens....someday!

Lekker lunchgerechtje : tonijn, huttenkase, tomaat, granny smith en koriander! Simpel om klaar te maken, lekker licht en je zit echt wel vol na zo'n bordje. Vergeet trouwens de zwarte peper niet!

Schattig, OPI stuurde nog even hun aanrader voor Koningsdag op : A roll in The Hague uit de OPI Holland collectie (ken je die nog?), deze kleur is nog steeds te koop...misschien een goede tip voor het WK voetbal?

Geweldig zijn deze nieuwe Les Beiges producten van Chanel, je hebt er al over kunnen lezen in het artikel van gisteren, de review volgt natuurlijk!

Deze week was ik een trotse mama! Dochter Bo van 17 (en twee maanden) heeft haar rijbewijs gehaald, wat goed! Net voor deze foto hebben we haar rijbewijs opgehaald bij het gemeentehuis en nu mocht ze voor het eerst zelf rijden, te leuk toch? Tot ze 18 jaar wordt moet ze onder begleiding rijden van mij (of iemand anders die op haar begleiderspas staat) maar ze mag het helemaal zelf doen natuurlijk, ik hoef alleen maar in de auto te zitten. Betekent dit nu dat ik een privé-chauffeur heb of moet ik nu verplicht mee waar Bo ook naartoe wil?

Gisteren was het weer zalig, tijd voor een zijden broekje van Isabel Marant for H&M, met een zwarte transparante top van Zara, mijn schoenen zijn ook van Zara. Ik kijk wel een beetje serieus op de foto....maar ach, ik was wel happy hoor!

Alien van Thierry Mugler heeft enorm veel fans, maar ik draag deze geur vrijwel niet omdat ik hem net iets te heftig vind, maar na het ruiken van deze nieuwe Eau Extraordinaire versie ben ik toch verliefd geworden op deze lichtere, frissere versie. Ik denk alleen wel dat de echte Alien fans die geen echte Alien vinden, de geur is echt wel heel anders. Het flesje blijft natuurlijk beeldschoon!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! Morgen ga ik met de kids nog een paar daagjes naar Disneyland, dat wordt genieten van fijne attracties en gezelligheid, na afloop deel ik mijn tips zeker met jullie, misschien handig als je zelf ook een keer wilt gaan. De rest van de week staat nog niet vast....we zullen zien! Fijne week allemaal!
Deel dit artikel
Back to top