Nieuws

Mijn oranje elftal - zo kom je de WK voetbal beautywise wel door!

Oranje shirtje aan? Check! Oranje lipstick op? Check! Ook oranje blush? Check! (al is hij wel een tikje koraal....) Kortom, ik ben er bijna klaar voor, vandaag gaat het WK voetbal 2014 dan echt beginnen voor ons land. Natuurlijk heeft dat met beauty weinig te maken, maar ik heb wel een fijn oranje elftal samengesteld waarmee je ook als voetbalfan nog mooier kunt worden. En natuurlijk passen de producten prima bij de oranjelook waar jij vanavond misschien wel voor de t.v. zit!

Als beautycoach is het helemaal niet zo simpel om fijne producten te vinden die aan mijn standaard voldoen, maar ze zijn er toch wel. Iedere dag ontdek ik wel weer iets nieuws, soms had ik dat echt niet verwacht trouwens, dat maakt het extra leuk. En heel toevallig zijn een paar van mijn nieuwe favorieten, hoe zou dat nu komen?
Mijn oranje elftal ziet er zo uit, oftwel, dit is mijn opstelling:

  1. Lancaster Sun Control Radiant glow cream SPF50+ EUR 47,00 - deze creme gebruik ik nu iedere ochtend in plaats van een andere dagcreme, dat kan ook omdat de Sun Control lijn naast goed beschermen tegen de zon, de huid ook voorziet van de benodigde ingrediënten om mijn huid mooi, stralend en gehydrateerd te houden gedurende de hele dag. Ook de combinatie met make-up is perfect, al moet de creme wel iets langer intrekken en gebruik ik een primer!
  2. Bulgari Omnia Indian Garnet eau de toilette EUR 46,00 - de parfums van Bulgari zijn juweeltjes om te zien, maar dat kan ook niet anders omdat Bulgari van oorsprong een juwelenhuis is. Indian Garnet is geïnspireerd door India en combineert citrusnoten van mandarijn en sinaasappel met de betoverende osmanthusbloemen en de houtachtige basis, die ruik je trouwens vrij snel waardoor de geur vooral wat droog overkomt. Perfect als tegenhanger voor alle warme, zwoele en tropische geuren die je in de zomer ruikt, de huidolie van deze geur is ook zalig.
  3. Molton Brown Gingerlily body wash EUR 22,50 (full size) - ik begin een kleine verslaving te ontwikkelen voor de body washes van Molton Brown, het zijn stuk voor stuk bijzondere combinaties van ingrediënten die subtiel blijven ruiken op de huid zonder te overheersen. De body washes drogen mijn huid niet uit en zijn eigenlijk voor mannen en vrouwen geschikt, al zijn er ook geuren die net wat meer mannelijk of vrouwelijk zijn. Deze kleine travelsize is perfect voor mijn reisjes, maar ook in de badkamer vind ik zulke mini flesjes heel cute, Gingerlily is fris en bloemig tegelijk, meer een vrouwengeur!
  4. Tom Ford sheer lip color Sweet Spot GBP 36,00 - ik ben verliefd op deze lichte, maar zeer gepigmenteerde Tom Ford lipsticks, helaas niet te koop in Nederland! Hier kun je de review nog even terugzien!
  5. L'Oréal Perfect bronze sublime sun SPF 30 EUR 17,99 - hier heb je al eerder over verteld, een zalige, betaalbare zonnebrand voor het lichaam die beschermt tegen UVA en UVB stralen, de huid de hele dag hydrateerd zonder te plakken (!!) en prachtige shimmers op de huid laat zien, ik hou ervan! Wil je liever geen shimmers? Kies dan de pompflacon, die heeft ze niet!
  6. L'Oréal Paris Infallible nail EUR 10,99 - nagellak die een gel finish heeft maar ook extra lang blijft zitten door de combinatie van de sterke kleurlak en de gel activator, volgens L'Oreal wel tot 12 dagen! Deze 013 Orange Extreme is een prima kleurtje, houdt bijna het hele WK....tenzij we de voorronde overleven!
  7. Essence Hup Holland Hup fan stick EUR 1,99 - need I say more? Deze fanstick moet je eigenlijk wel hebben, je zet binnen 1 seconde een Nederlandse vlag op iemands gezicht, armen of benen en je wast deze er met een beetje zeep ook zo weer af.
  8. MAC Casual Colour Hi Jinks! EUR 21,50 - een oranje blush die je ook op jouw lippen kunt dragen, handig! De Casual Colours van MAC zijn heel fijn en super gepigmenteerd, ook in warm weer blijven ze goed zitten, wel zo handig in de zomer.
  9. Kiehls Powerful wrinkle reducing cream EUR 49,00 - een lichte, luchtige creme die o.a. koper en abyssine (een molecuul dat onder heftige omstandigdheden overeind blijft) maar er zit ook glycerine en abrikozenpitolie in, heel fijn! Nadeel is wel dat de creme een tikje muffig ruikt, maar die geur verdwijnt snel.
  10. Jo Malone Orange Blossom cologne EUR 44,00 - oranjebloesem is zo lekker, ik word altijd enorm vrolijk van deze zalige Jo Malone geur, maar ook andere geuren met oranjebloesem vind ik heel fijn. In de zomermaanden ga ik graag voor een wat frissere, bloemige parfum die niet al te fruitig moet zijn, deze is en blijft perfect. En de combinatie met White Musk & iris is nog steeds ultiem!
  11. OPI A roll in The Hague EUR 14,25 - jullie kennen OPI natuurlijk van de collecties met als thema de landen/delen van de wereld, weten jullie nog dat OPI ook een Holland collectie heeft gemaakt? Natuurlijk mocht een oranje nagellak niet ontbreken, A roll in The Hague is echt heerlijk oranje en misschien wel de perfecte nagellak om te dragen tijdens dit WK. Ik bedoel, hoe toepasselijk kan een nagellak zijn? Wist je trouwens dat wij één van de weinige landen zijn waar veel oranje nagellak wordt verkocht? 

Ik ga niet in een voetbalshirt rondlopen of speciaal WK jurkje of juichpak, nee...ik hou het gewoon bij mijn neon oranje shirtje van Gap, dat alweer een paar seizoenen oud is trouwens. Geeft toch een beetje oranjegevoel zonder dat het voelt als een verkleedpartij.
Veel plezier tijdens het kijken van de eerste wedstrijd van het Nederlandse elftal en doe extra voorzichtig op deze vrijdag de dertiende, je weet maar nooit! Laat je nog even weten wat jouw oranjelook was van vanavond?
Deel dit artikel
Back to top