Nieuws

Mijn beauty wishlist van september 2015

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

Philip B. Lavender hand wash EUR 32,00 - ik heb een nieuwe handwash nodig bij mijn wastafel, normaal maakt het uiterlijk mij niet zoveel uit, maar deze ziet er wel heel mooi uit!

fresh Cocoa body exfoliant - ik heb zo'n spijt dat ik deze bodyscrub niet gekocht heb in New York, maar ik had al zo'n zware koffer dat het me niet verstandig leek die mee te nemen. Maar ja, nu zit ik er wel een beetje mee...waar bestel ik hem nu dan? Sephora verstuurt hem niet naar Nederland....boe....

Tom Ford Cream foundation brush GBP 58,00 - dit is zo'n zalige kwast, heel rond en vol, perfect om foundation aan te brengen, die wil ik wel heel graag hebben!

Bobbi Brown Intensive skin serum concealer EUR 44,00 - ik ben de nieuwe serum foundation aan het testen en die bevalt zo goed, dat ik heel nieuwsgierig ben geworden naar deze concealer.

Jo Malone Mimosa & Cardamom home candle EUR 51,00 - dit is zo'n fijne geur voor de herfst, dat moet ook een heerlijke geurkaars opleveren

Charlotte Tilbury Magic foundation EUR 40,00 - een magische foundation, hoe kun je er niet benieuwd naar zijn? Ik heb nog niet eerder een foundation van Charlotte Tilbury geprobeerd, maar deze klinkt zo veelbelovend, die moet ik uitproberen.

ghd platinum styler EUR 249,00 - ik ben gek op mijn ghd styler, ik gebruik hem een paar keer per week en ben nog steeds onder de indruk van het resultaat. Daar kan geen andere stijltang niet aan tippen...maar hoe zal deze nieuwe variant gaan bevallen? Ik wil het testen!

Charlotte Tilbury Mini miracle eye wand EUR 39,00 - nog meer magie, nu voor de huid onder de ogen, een combinatie van een oogcreme en een concealer, interessant!

Urban Decay The Stockpile Lip Vault GBP 180,00 - ah...natuurlijk heb ik dit helemaal niet nodig, maar het ziet er zo tof uit! Helaas niet in Nederland te koop, al kun je de producten wel los lopen bij ICI Paris XL.

Philosophy Purity made simple body $ 28,00 - mijn hemel...waarom was dit er niet toen ik in New York was, dat is wel heel jammer want ik moet deze Purity made simple voor het lichaam gaan testen!

Marc Jacobs palette The Free Spirit $ 99,00 - Marc Jacobs heeft een leuke feestdagencollectie met o.a. dit palette, zo schattig!

Dolce & Gabbana Shine Sophia Loren no 1 lipstick $ 35,50 - cool dat de Italiaanse diva op leeftijd nu ook haar eigen lipstick heeft van het ultieme Italiaanse merk, ondanks dat roze niet echt mijn kleur is, lijkt me dit een mooi kleurtje.

Burberry English Rose Fragranced candle EUR 60,00 - helemaal nieuw, geurkaarsen van Burberry!

Oribe Signature Shampoo EUR 34,00 - in New york maakte ik kennis met dit mooie haarverzorgingsmerk en nu wil ik alles uitproberen, naast de texture spray die ik al heb gekocht. Laat ik eens beginnen met de signature shampoo! Oribe wordt in Nederland in verschillende salons verkocht, maar ook online hier!

Van mijn vorige wishlist heb ik niets gekocht,  de Audacious mascara van NARS ben ik vergeten mee te nemen toen ik in de winkel was. En Brow sculpting kit van Tom Ford was minder mooi van kleur dan ik had gehoopt, de O.C.C. liquid lipsticks ben ik nergens tegen gekomen, die moet ik dus maar een keer online bestellen. Wel heb ik door mijn reisje naar New York weer veel andere dingen op mijn wishlist gezet....er moet toch altijd iets te wensen overblijven?

Wat staat er op jouw beautywishlist? Nog iets leuks gespot de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top