Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 45 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Op zaterdagochtend stond de DHL man al vroeg voor de deur met mijn bestelling van ByLotte.nl, mijn Kiro by Kim vest was er!

Wat een prachtig, grof gebreid vest! Helemaal handgemaakt nog wel, de kleur is ook erg mooi en past mooi bij een aantal accessoires die ik al heb!

Even een bloemetje halen, we gaan vanavond nl naar de verjaardag van het vriendje van Bo, Ward. We ontmoeten daar voor de eerste keer zijn familie, het was heel gezellig!

Wat een fijn weer is het de laatste tijd en als de bomen dan zo'n mooie kleur hebben, blijf je maar foto's maken!

Ik wilde een nieuwe broek kopen en toen ik hoorde dat de 2e voor de helft van de prijs was bij de Denim Days bij Voorwinden kocht ik er nog maar 1....haha! Ik ben weer 2 broekjes van 7 for all mankind rijker, beide met een matte repielprint (zwart & nachtblauw)

Op snapchat kun je heel enge foto's maken....Happy Halloween allemaal!

Op zondag moest ik dringend mijn kwasten wassen!

Dat doe ik met de solid cleanser van Beauty Blender, die is daar heel fijn voor. Hoe vaak was jij je makeupkwasten?

En ik besloot een artikel te maken over mijn nachtverzorging, heb je het al gelezen?

Naast ons huis staan deze mooie rode struiken en bomen <3

Hoi!

Sem belde op van school, zijn pink was gekneusd tijdens een potje basketbal bij gym. De EHBO man had hem verbonden en toen was het al wat beter, schrijven was lastig omdat hij ook links is. Gelukkig kan hij wel typen en werken ze op school met Chromebooks. Inmiddels is alles weer helemaal beter!

Wat een liefje is Asrael toch!

Bij mijn Albert Heijn hebben ze deze lekkere salade & dips helemaal niet, dat vind ik jammer want ze zijn heerlijk! Gelukkig wel in het dorp waar Sem naar school gaat, dus deed ik mijn boodschappen toen ik Sem ophaalde (fietsen ging niet omdat hij niet goed kon remmen, haha)

Mijn outfit met mijn nieuwe lievelingsvest, broek is van DNA, schoenen van Alexander Wang en top van Zara

Highlighter in point! Dit zijn ze van Becca

Jaja, nu weten we het wel!

Dinsdag werd de nieuwe H&M in Den Haag geopend, een prachtige flagshipstore in het oude pand van Maison de Bonneterie en ik kon er alvast HM X Balmain shoppen....ik twijfelde om te gaan maar heb het toch niet gedaan. Op zich zag ik wel wat leuke jasssen en schoenen, maar de jurkjes zijn niet (meer) aan mij besteed en daarom ben ik toch niet gegaan....ook online niets proberen te scoren. Nee, Balmain is meer iets voor jongere vrouwen! 

Druk aan het testen de No Makeup Skincare van Perricone MD

Fijn spul dat een natuurlijk resultaat geeft, binnenkort een review!

Thuis aan het werk en dus gewoon een jeans van 7 for all mankind aan met top van Zara, vest van By Malene Birger en schoenen van Adidas.

Heerlijke producten van La Prairie in de test, heb je de review van de foundation al gelezen?

Zalige lunch, goed voor de huid ook al die kleurige ingrediënten!

Wat een prachtig cadeau kreeg ik van Jo Malone...en het is nog niet eens kerst!

In de tas zat The House of Jo Malone, binnenkort laat ik je zien wat erin zit.

Maar...de eerste voorjaarscollecties zijn ook alweer binnen, amazing hoe snel de tijd gaat! Jullie moeten nog 2 maanden geduld hebben voor ik er iets van kan laten zien....

Ik heb de overloop boven even "verbouwd" en die fungeert nu als fotolocatie bij wijze van proef. Tot op heden bevalt het goed en denk ik erover om een aantal nieuwe kasten te kopen om spullen in te bergen. Tot dan is dit een klein beautyhoekje....

Ik ben helemaal blij met de No Mascara van Perricone MD, geweldig effect!

Vrijdag is jurkjesdag....jurkje van Boss, vest van By Malene Birger en booties van Michael Kors

LaDress heeft nieuwe gebreide jurkjes, maar als ik zulke foto's zie in de webshop, dan hoef ik ze niet....die naden zien er toch niet uit?

Wat fijn, ik kreeg een uitnodiging om met de familie een weekend te komen doorbrengen in Disneyland Paris. Je kunt je voorstellen dat ik hier als mega Disney fan heel blij van werd, over drie weken gaan we!

Liefde voor deze Tom Ford combinatie, ook hiervan is een review onderweg, de primer is echt te gek! (foundation ook trouwens)

En de Skins Classics Box kwam binnen, hebben jullie deze al besteld? Nee? Check het artikel nog even, die wil je toch niet missen?

Net nieuw binnen, het Urban Decay Gwen Stefani palette, wat een beauty! Ik zal er snel swatches van maken :-) ligt begin december bij de Urban Decay store-in-stores in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top