Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Oud & nieuw look

Onze plannen voor Oud & Nieuw zijn een beetje aangepast omdat we op het laatste moment besloten hebben ergens te gaan eten. We zijn dus niet "gewoon" thuis, maar gaan zo eten bij Villa Augustus in Dordrecht, gezellig en lekker! Daarna gaan we wel gewoon weer naar, maar zo'n etentje vraagt natuurlijk wel om een wat chiquere look dan als ik thuis zou blijven. Misschien heb jij ook nog wat inspiratie nodig voor vanavond? Kijk even mee naar mijn make-up look van vandaag...

Goudtinten op mijn ogen, highlighter op mijn wangen en redelijk natuurlijke lippen op dit moment, misschien ga ik nog wel voor rode lippen....

De producten die ik vandaag heb gebruikt voor mijn look allemaal bij elkaar!

Voor mijn oogmake-up heb ik pigments van MAC gebruikt, uit het Irrestibly Charming Pigments and Glitter/Gold setje, eigenlijk zijn we allemaal prachtig! Als eyeliner heb ik de Diorshow liner gebruikt en mijn mascara is van Benefit, de RollerLash, die ik combineerde met losse, valse wimpers van Huda Beauty.

Mijn foundation is een combinatie van de Magic foundation van Charlotte Tilbury en de Traceless foundation van Tom Ford, ik heb daarna ook nog de MSF natural van MAC gebruikt en met de Moodlight sculpting duo van Tom Ford heb ik mijn gezicht wat vorm gegeven. Als highlighter koos ik voor Champagne Pop van Becca (what else?) en ik heb ook nog wat Banana powder uit het contouring palette van Anastasia Beverly Hills gebruikt. 

Op mijn lippen zit de Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick in Melted Chihuahua, die had ik al een tijdje geleden gekocht maar nog steeds niet gedragen, zonde want de kleur is te gek!

De vloeibare lipstick brengt makkelijk aan, is goed gepigmenteerd en heeft een semi-matte finish, de textuur voelt totaal niet droog aan en blijft lang zitten. Ik vind het een fijn kleurtje voor overdag, maar voor 's avonds mag het heus wel wat feller...dus toch die rode lipstick maar meenemen?

Ik experimenteer niet zo vaak met mijn haar, maar vandaag deed ik het toch een keer. Ik heb een deel van mijn haar ingevlochten en weggestoken onder mijn haar....vinden jullie het iets?

 

Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar jullie NYE looks, volgens mij pakken jullie best lekker uit! Of niet? Tag mij gerust op Instagram als je je look post, dan kan ik ze ook zien. Heel veel plezier met make-uppen vanavond, feest ze!

Deel dit artikel
Back to top