Nieuws

Sisleÿum Men - alles in 1 voor de veeleisende man

Wat zijn mannen toch eigenlijk geluksvogels! Waarom zul je je misschien afvragen? Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bij mannen de tekenen van huidveroudering later verschijnen dan bij vrouwen en ook geleidelijker. Toch is er ook goed nieuws te melden, want rimpels bij mannen zijn vaak dieper en de verslapping van de huid is veel zichtbaarder. Alles goed en wel, maar eigenlijk willen we er het liefst helemaal niet ouder uit gaan zien! Gelukkig heeft Sisley een complete anti-ageingverzorging voor mannen ontwikkeld, Sisleÿum for men, alles in één, wel zo handig voor mannen! Lees snel verder....

Bij mij thuis is mijn man inmiddels wel overtuigd dat ook hij zijn huid goed moet verzorgen, hoe kan het ook anders met een beautyredactrice als echtgenote! Maar het moet allemaal niet te ingewikkeld zijn en vooral niet veel tijd kosten, tijd is geld tenslotte! Nou ja, zo erg is het niet, maar iedere ochtend of avond allerlei serumpjes, cremetjes en lotions opsmeren, daar ziet hij toch echt weinig in.

Gelukkig heeft Sisley dat heel goed begrepen en bracht het onlangs Sisleÿum for men uit, een totaal verzorgingsproduct dat speciaal ontwikkeld is voor de mannenhuid. Het product voorkomt huidveroudering maar zorgt daarnaast ook voor een prettig en comfortabel gevoel na het scheren. Want dat is natuurlijk een bijkomende probleem bij mannen, door het dagelijkse scheren kan de huid sneller geïrriteerd raken.

Sisley is een merk dat plantaardige ingrediënten gebruikt om zijn producten een hoge werkzaamheid te geven, dat doen ze al tientallen jaren, eigenlijk kun je zeggen dat ze toch de pioniers horen wat betreft de organische huidverzorging. In Sisleÿum for men vind je o.a. de volgende werkzame ingrediënten:

  • voor voeding & hydratatie : extracten van het driekleurig viooltje en de Padina Pavonica, plantaardige glycerine, sorbitol en zonnebloemolie
  • voor kalmering : malrove-extract, karitéboter, allantoïne, D-panthenol en een etherische olie van Calendula
  • weerstand tegen stress & energie : Olivine, mineraalextracten, vitamine E en rozenbottelextract
  • tegen huidveroudering : extract van de lampionplant, padina pavonica, schietwilgextract en vitamine A-palmitaat.
  • voor een matte huid : matterende microbolletjes


Natuurlijk, de ingrediëntenlijst is behoorlijk interessant, maar als gebruiker gaat het je natuurlijk wel om de werking. Mijn testpersoon heeft Sisleÿum gedurende een maand dagelijks gebruikt. Hij vondt het een heel prettig product, mede door de prettige en handige verpakking. Sisleÿum zit in een stoere, glanzend zwarte, stalen flacon met een pompje, aan de zijkant kun je zien hoeveel product er nog in de verpakking zit. Met één druk op de pomp heb je genoeg product om de huid te verzorgen, de vrij dunne emulsie heeft de typische groene geur, maar dan wel de meer bescheiden versie, niet te overdreven dus! De emulsie trekt snel in en kalmeert de huid inderdaad direct, het geeft een fris gevoel en matteert de huid enigzins. Mijn testpersoon heeft de versie voor de normale tot vette huid getest, die duidelijk wat minder voedend is maar daarnaast wel erg geschikt indien je last hebt van een vettere huid. Er is nog een versie voor de normale tot droge huid, die iets voedender is en wellicht ook meer geschikt voor de wintermaanden.

Een prettig product dus , dat zeer geschikt is voor de man die zijn huid goed verzorgt, maar daarnaast ook houdt van eenvoud en duidelijkheid. Of de huid er na het gebruik echt jonger uitzag, durf ik niet te zeggen, maar de huid zag er gedurende de testperiode zeker goed en verzorgd uit. Maar ik vind toch dat er een nadeel is aan de Sisleÿum for men, er zit namelijk geen beschermingsfactor in dit product en dat is eigenlijk wel een must voor een anti-verouderingsproduct, een gemiste kans wat mij betreft.
Zeker gezien de prijs had dit er eigenlijk gewoon in moeten zitten, de prijs van een flacon van 50 ml is namelijk EUR 170,00. De Sisleÿum for men is verkrijgbaar in twee varianten, één voor de normale tot vette huid en één voor de normale tot droge huid. Je vindt de producten van Sisley bij de meer luxe parfumerieën en warenhuizen.

Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top