Blogs & Editorial

Bijzondere Beautyscene.nl week!

Vanmorgen is onze hoofdredactrice Debbie samen met haar kinderen vertrokken naar Orlando! Jullie kunnen rustig blijven ademen hoor, want ze blijft daar niet, maar komt gewoon volgende week weer terug, waarschijnlijk met een heleboel leuke verhalen en Debbie kennende: Mooie beauty producten!



Het is niet de eerste keer dat Debbie en haar gezin Orlando bezoeken, in 2005 hebben ze ook 10 dagen doorgebracht op Disney’s grondgebied! Debbie heeft ook een aantal geweldige shopadresjes opgeslagen op de iPad. (afgelopen zondag heb ik even gekeken en kon de MAC adressen niet tellen!) Sephora, Nordstrom, ik denk dat ik een slaapzak zou meenemen en de Nordstrom nooit meer verlaat!



Natuurlijk staan er een heleboel heerlijke artikelen ingepland zodat jullie Debbie niet hoeven te missen, sterker nog: De afgelopen dagen zijn we op de redactie hard bezig geweest om een heleboel super leuke win acties voor jullie te organiseren gedurende de periode (en daarna) dat Debbie in Orlando verblijft. Iedere dag om 18.00 uur kunnen jullie meedoen aan geweldige win acties van onder andere Lush, Trind, CK, Givenchy en nog veel meer. De Beautyscene Win 10-daagse!
Kortom: Een bijzondere Beautyscene week. Ik moet bekennen dat ik Debbie wel flink ga missen de komende dagen, maar op 20 oktober is zij weer terug in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk zal zij ons zo nu en dan via Twitter en Facebook op de hoogte houden van haar bezigheden in de USA. Lieve Deb, Bo en Sem, heel veel plezier!
 

Deel dit artikel
Back to top