Nieuws

Catrice feMALE limited edition maart/april 2012

Schrik niet bij het zien van de naam van deze limited edition van Catrice, ze maken geen make-up voor mannen, althans nog niet! De feMALE collectie is geïnspireerd op de "Dandy" look die we wel vaker in de mode voorbij zien komen. Vrouwelijke tinten als abrikoos en nude worden gecombineerd met mannelijke tinten als blauw, zilver en grijs. Het resultaat? Een collectie vol nieuwe producten vol contrasten, kijken jullie even mee?

Eye aquarelle duo chalks EUR 2,99 in 01 Love me gender, 02 Tomboy en 03 Boys are back



Eye aquarelle applicators EUR 1,99

Dip powder pen-eyeshadow & liner EUR 3,49 in 02 So suit!

Mascara topcoat EUR 3,29 in 01 FEMIman

Lip balm tubes EUR 3,49 in 01 A woman''s world en 02 Nude

Cream to powder blush EUR 3,49 01 A woman''s world

Soft touch ultimate lacquer EUR 2,49 in 01 A woman''s world, 02 Nude, 03 Who are blue? en 04 So suit!




Als ik het Engelse woord chalk lees, dan ben ik een beetje benauwd voor de eye aquarelle duo''s, tenslotte betekent chalk krijt....en of je dat effect nu wilt hebben op jouw ogen? Ik weet het niet, maar laten we de producten even afwachten! Ik ben wel erg nieuwsgierig naar de Soft touch nagellakjes, een nagellak met een extra zachte finish....dat klinkt spannend!

De producten van de Carice feMALE limited edition zullen vanaf half maart 2012 in de winkels van het Kruidvat en Trekpleister te vinden zijn, uiteraard zolang de voorraad strekt (zoals altijd).

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar? En wat vinden jullie van de promotieafbeelding? Staat er alweer iets op de wishlist? (die blijft maar groeien.....)

Deel dit artikel
Back to top