Algemeen

Giorgio Armani Skincare for Men - vaderdagtip!

Enige tijd geleden heb ik jullie al laten weten dat ik een tikje jaloers ben op de mannen van Nederland, omdat zij de heerlijke producten van Giorgio Armani Skincare tot hun beschikking hebben en wij vrouwen niet..... Voor vaderdag heb ik ook weer twee fijne producten die ik onder jullie aandacht wil brengen, lees snel verder voor de reviews en informatie van de Scrubbing Mud en Cleansing Cream.... Giorgio Armani Skin Minerals for Men is een huidverzorginglijn die zowel gemakkelijk in gebruik is en een ongeëvenaarde prestatie geeft. De verzorgingslijn is ontwikkeld om mannen, ongeacht leeftijd, een uitzonderlijke huidkwaliteit te geven. Door het gebruiken van bijzondere, vulkanische mineralen heeft Armani de perfecte huidverzorgingsproducten voor mannen ontwikkeld. Mijn man heeft 2 producten getest, hieronder vind je hier meer informatie over en natuurlijk ook zijn review.

Cleansing Cream EUR 30,00
Een ultrazuiverende reinigingscrème verrijkt met essentiële hydraterende mineralen, speciaal ontwikkeld om de huid te laten herleven. Dit reinigingsschuim verwijdert overtollig talg, stimuleert het ademen van de huid en verzacht de huid voor een optimaal scheerresultaat.

De cleansing cream is een zeer romige, zachte creme die je aanbrengt op de natte huid, hij verwijdert al het vuil van je gezicht. Er ontstaat bij gebruik niet veel schuim, de creme blijft romig. De creme heeft een hele lichte geur, je ruikt hem vrijwel niet, dat is natuurlijk wel prettig in combinatie met een eau de toilette of aftershave. Zeker geschikt voor vaders en andere mannen die niet houden van sterk ruikende producten. De verpakking is helemaal no-nonsense en super basic, een simple zwarte tube met het woort Cleanse erop...dat kan ook wel voor verwarring zorgen, want wat "clean" je er nu mee??

Scrubbing Mud EUR 32,00
Een zwarte pasta, verrijkt met vulkanische micro mineralen, zuivert poriën en verwijdert dode huidcellen. Ook wordt door exfoliëren de kans op het ingroeien van baardharen kleiner, perfect om te gebruiken voor het scheren. De huid die ziet er na schoon, mat en heel fris uit.

De Scrubbing Mud ziet er een beetje vies uit, maar als je omschrijving leest dan begrijp je natuurlijk waardoor dat komt. De Scrubbing Mud komt vrij lastig uit de tube, de substantie is nogal dik en het gaatje waar het doorheen moet te klein! Maar goed, uiteindelijk heb je dan wat op je hand en kun je het aanbrengen op het gezicht, zorg dat je niet bij de ogen in de buurt komt! De scrub is vrij licht, je voelt wel wat fijne scrubdeeltjes, maar het blijft een zeer lichte scrub. De huid van mijn man voelde nadien heel zacht en soepel, deze scrubbing mud is zeker een aanrader om te gebruiken voor het scheren, het lijkt wel of het ook nog makkelijker gaat! Een aanrader dus!

De producten van Giorgio Armani Skincare vind je in de grotere filialen van Douglas en natuurlijk ook in de Bijenkorf. Natuurlijk hebben zij een zeer uitgebreide lijn voor mannen, waar je zeker voor iedere vader wat lekkers en leuks vind! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top