Nagel & Handen

NOTD - Estée Lauder Teal topaz

Vanmiddag heb ik jullie de swatches & foto''s laten zien van de Estée Lauder Topaz collectie, maar de Teal Topaz nagellak was nog niet voorbij gekomen. De Teal topaz was voor mij echt één van de blikvangers van de collectie en ik was dus behoorlijk blij dat ik hem kon bemachtigen, geloof me...ik heb erom moeten vechten! En nu ik deze in mijn bezit heb, vond ik ook dat deze mooie donker turquoise crème nagellak een "eigen" artikel moest hebben. Kijken jullie even mee....

De Pure color nagellak Teal Topaz is een warme, "dusty" turquoise tint die best een beetje donker is, op de foto hierboven lijkt de kleur een stuk lichter dan deze is het echt is. De Topaz collectie is behoorlijk shimmery en glanzend, maar Teal topaz is dit niet, het is een echte creme nagellak die zelfs in één laagje al prima dekt. De formule is vrij dik en het kwastje lekker breed, je lakt dus lekker snel jouw nagels met deze Pure color nagellak.

De foto hierboven is behoorlijk kleurecht, al is hij misschien nog een tikje groener, maar dat ligt ook een beetje aan de instellingen van jouw computer, denk ik. De lak droogt redelijk snel en is prima van kwaliteit en houdbaarheid, een goede topcoat is natuurlijk een must (maar dat is bij iedere nagellak zo). De Estée Lauder Teal topaz nagellak kost EUR 20,00 (9 ml) en ligt nu in de winkels, het is een limited edition, zorg dat je deze mooie nagellak niet misloopt.

Ben jij ook fan dit soort aqua/turquoise lakjes gedurende de zomermaanden? Deze kleuren staan geweldig bij een zongebruinde huid en combineren prima met alle fijne zomer-outfits!
Deel dit artikel
Back to top