Informatie

Contact

De cijfers

Beautyscene.nl is sinds april 2011 online en is een doorstart van de Nederlandse beauty blog Lushious Beauty die sinds begin februari 2009 de Nederlandstalige beautyliefhebbers voorzag van beautynieuws. Momenteel hebben wij gemiddeld zo'n 25.000 unieke bezoekers per dag, per maand zijn dat ongeveer 330.000 bezoekers en zij bekijken ongeveer 600.000 pagina's. Beautyscene richt zich vooral op vrouwen van 18 tot en met 45 jaar met een voorkeur voor luxe merken, de onderwerpen die, naast beauty, ook regelmatig terugkomen zijn fashion & lifestyle.

Adverteren

Beautyscene.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 26 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio, waaronder Girlscene.nl, TrendAlert.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode.

Adverteren op Beautyscene is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en social media aandacht. Maar het liefst gaan we voor een samenwerking op maat, dat werkt voor iedereen het beste. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Beautyscene.nl kunt u contact opnemen via samenwerken [@] eenmedia.nl.

EEN Media
De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 14
1053 RT Amsterdam

Back to top