De Essence Ready for boarding collectie ligt inmiddels ook in de Nederlandse winkels en vliegt deze zomer met de Nederlandse nagellakliefhebsters mee naar een heleboel verschillende vakantiebestemmingen. Een van de nagellakjes uit deze collectie maakt zelfs kans om mijn vakantiekoffer in te ‘duiken’.

De Ready for boarding collectie bevat een aantal enorm leuke en betaalbare producten zoals de Ready for boarding eyeshadow palette Beauty on tour en de handige hand & body wipes. Ook zijn er vijf nagellakjes opgenomen in de collectie: 01 Sending you kisses, 02 Beauty on tour, 03 Exits on your right, 04 Via airmail en 05 Destination sunshine.

Destination sunshine is een romige ’slagroomvla’ gele kleur met een crème finish. De nagellak geeft een uitstekende dekking in slechts twee laagjes en dat voor de prijs van EUR 1,49 (Kruidvat en Trekpleister). Deze tint doet het goed op zomerhandjes!

Wil jij deze nagellak of een van de andere producten uit het Essence Ready for boarding assortiment aanschaffen? Wacht dan niet te lang want op = op!