Nieuws

Marc Jacobs opent unieke pop-up Tweet Shop in Amsterdam

In navolging van New York krijgt Amsterdam volgende week een unieke, eenmalige Marc Jacobs pop-up Tweet Shop in De Bijenkorf Amsterdam. Fans van Marc Jacobs moeten er zeker naartoe, je kunt in deze pop-up tweet shop op een unieke manier aan Marc Jacobs items komen, namelijk door deze te "kopen" met tweets! Lees snel even verder voor meer informatie…..

Met een gezellige actie werd de Marc Jacobs pop-up Tweet Shop afgelopen zaterdag aangekondigd. In het centrum van Amsterdam werden enorm veel "daisies" uitgedeeld door knappe mannen, het zorgde voor een flink aantal lachende gezichten! Op de (naar Daisy geurende) kaartjes die aan de daisies bevestigd werd de actie aangekondigd, de Marc Jacobs pop-up tweet shop opent 14 augustus 2014 zijn deuren.

Hoe werkt de Tweet Shop?
Er zullen in de Marc Jacobs’ Tweet Shop geen euro’s aan te pas komen. Daisy-fans betalen namelijk met hun geposte tweets met de hashtag #MJDaisyChainAMS. Je kunt je pinpas dus gewoon thuislaten!

De Tweet Shop heeft een social media-vriendelijke sfeer, met vanzelfsprekend Wi-Fi. Daarnaast is er een live Daisy photobooth en natuurlijk zijn er productdisplays met Marc Jacobs geuren, Marc Jacobs fashion items en accessoires om te gebruiken voor het tweeten van een leuke selfie/ussie of andere soort foto. De beste tweet van het uur maakt kans op een Marc Jacobs fashion item, waaronder Marc Jacobs handtassen.

Om een item te ‘kopen’ in de Tweet Shop moeten Daisy-fans het volgende doen:

  •  Minimaal 1 tweet posten met de hashtag #MJDaisyChainAMS, hiervoor kunnen zij bijvoorbeeld gebruiken maken van een speciale Daisy Fotoset in de shop.
  • In ruil voor hun tweet ontvangen zij een gift variërend tussen een sample, product of fashion item. Een aantal mensen maken zelfs kans op een Marc by Marc Jacobs tas!

Waar is de Tweet Shop en wanneer is deze er precies?

De Marc Jacobs Tweet Shop komt in de hoeketalage van de Bijenkorf, aan de Damzijde. Iedereen is welkom om de shop te bezoeken van donderdag 14 tot en met zondag 17 augustus. De openingstijden zijn als volgt:

  • Donderdag 14 augustus 10.00-21.00 uur
  • Vrijdag 15 augustus 10.00-21.00 uur
  • Zaterdag 16 augustus 9.30-20.00 uur
  • Zondag 17 augustus 11.00-20.00 uur

Ontmoeten we elkaar?

Natuurlijk kom ik ook een keertje langs bij de Tweet shop, als fanatiek twitteraar (al sinds 5 jaar) en groot Marc Jacobs accessoire fan mag ik dit leuke event niet missen. Ik weet nog niet exact op welke dag ik er zal zijn, maar ik weet wel dat ik op die dag één of meerdere winnaars mag uitkiezen! Wie weet ben jij wel de gelukkige? Zorg dat je mij daarom ook mentioned in de tweet die je stuurt met #mjdaisychainAMS op de dag dat ik in de Tweet shop ben, natuurlijk zou het helemaal leuk zijn als we elkaar daar kunnen ontmoeten. 

Zorg dus dat je mij in elk geval volgt op Twitter, ik hou jullie op de hoogte van dit leuke event. En vergeet geen leuke tweet te sturen met de #MJDaisychainAMS, waarbij het extra leuk is als je een opvallende, creatieve tweet of foto stuurt, dat wordt vast en zeker beloond. See you there!

Deel dit artikel
Back to top