Nieuws

Lipbalm met een persoonlijk tintje: MAC Tendertalk collectie NL release 16 juli 2016

Lang geleden was het helemaal hip, apart gekleurde lipstick die op je lippen een unieke kleur gaf, afhankelijk van de pH waarde van je lippen. In 2016 is dat weer helemaal terug, er zijn verschillende merken die dit soort producten op de markt brengen zoals Lipstick Queen, Dior, Givenchy en binnenkort ook MAC Cosmetics. Over een paar weken liggen er vijf tinten MAC Tendertalk Lip Balm in de winkels, die bij iedereen anders zullen uitpakken. Kijk je even mee?

Awaken to a sweet new sensation: Tendertalk Lip Balm, a smart lip conditioner that creates a personalized tint based on your chemistry. Combining nourishing skincare and technology, this perfect lip transformer helps keep lips soft and moisturized while intuitively offering the right hint of colour.

Sta op met een nieuwe, zoete sensatie : Tendertalk Lip Balm, een slimme verzorging voor de lippen die een persoonlijke tint aan je lippen geeft, afhankelijk van je persoonlijke chemie. Tendertalk combineert voedende huidverzorging met bijzondere technologie, deze perfecte lip transformeerder helpt om je lippen zacht en gehydrateerd te houden en geeft je intiutief de perfecte kleur.

MAC Tendertalk Lip Balm EUR 22,00

 

  • Candy Wrapped: sheer pink
  • Pretty Me Up: sheer coral
  • Play With Me: sheer red
  • Teddy Pink: sheer bright pink
  • Side Dish: sheer plum 

Ik hou wel van dit soort producten, ik gebruik die van merken als Dior en Givenchy ook graag en vind ze vooral fijn om dagen dat ik ga voor een neutrale lip. Doordat je toch een tintje op je lippen krijgt, naast een goede verzorging, oogt het toch iets verzorgder dan als je niets op je lippen draagt of als je een transparante lipbalm op hebt.

Ik ben benieuwd naar het effect!

 

De MAC Tendertalk Lip Balm collectie zal vanaf 16 juli 18 juni 2016 te koop zijn bij De Bijenkorf, de MAC stores en www.maccosmetics.nl (altijd onder voorbehoud). Het lijkt erop dat de collectie ook weer een limited edition is en dus op=op geldt voor de Tendertalk Lip Balm. De Tendertalk lip balms blijven in de collectie! Thanks, Mitch voor de update!

Deel dit artikel
Back to top