Nieuws

Cookie a.k.a. Taraji P. Henson krijgt een eigen MAC collectie (+swatch)

Volgen jullie de serie Empire? Daarin speelt actrice Taraji P. Henson de rol van Cookie Lyon, ik hou van haar stoere flamboyante personage! Taraji wordt door heel veel vrouwen (en mannen) geprezen om haar 'flawless' huid, haar prachtige nude lip en mooie oogmake-up. Reden genoeg voor MAC om deze stoere vrouw haar eigen make-up collectie te geven! En die wil je niet missen, zeker de lipstick & MSF's niet!

Lipstick Strip me down - deep tone beige (matte) EUR 19,50

Mineralize Skinfinish Natural Taraji Glow - reddish brown EUR 31,00

Mineralize Skinfinish Highlight the truth - Soft bronze coral with golden shimmer EUR 31,00

Haute & Naughty Too Black lash - Black EUR 24,00

Penultimate eye liner Rapidblack - true black EUR 20,00

Brush 187 duo fibre face EUR 48,00

Zoals je op de foto's hierboven al hebt gezien, ik heb de lipstick Strip me down al binnen gekregen om te testen/reviewen. En daar ben ik zoooo blij mee, wat een geweldige kleur is dit. Sinds ik de lipstick kreeg, draag ik hem non-stop en ik hou van deze warme nude beige/bruine kleur die zo goed bij mijn huid past. Zeker een aanrader als je een wat getinte huid hebt! De MAC Taraji P. Henson collectie zal vanaf 8 september 2016 exclusief online te bestellen zijn via www.maccosmetics.nl (informatie altijd onder voorbehoud)

 

Donderdag ben ik op Schiphol (en in New York) ik hoop dus maar dat ik de MSF's kan scoren, die wil ik zo graag! Wat vind jij van deze kleine, maar fijne MAC Taraji P. Henson collectie? Is het iets voor je?

Deel dit artikel
Back to top