Inspiratie & Tutorials

Shop tip - hoge kortingen in de Skins Archives

Hou jij ook van winkelen in één van de mooie winkels van Skins Cosmetics? Ik wel! Dat is vaker online dan in de fysieke winkels, wat natuurlijk prima is. Toch mis ik dan weleens iets voor mijn gevoel, zoals wanneer er merken en/of producten uit het assortiment verdwijnen. Gelukkig hebben ze er bij Skins iets op gevonden, de online Skins Archives, waar je producten tegen fijne kortingen voor de laatste keer kunt shoppen. Zeker leuk om even rond te snuffelen!

Uitlopende collecties, re-designs en aangepaste formules. In Archives vindt u producten die onze (digitale) schappen verlaten. Door het uitlopen van deze artikelen, zijn ze nu verkrijgbaar voor een zachte prijs. Duik in de archieven en ontdek deze producten voor de laatste keer. Hierna zijn ze niet meer verkrijgbaar: wees er snel bij!

 

HOE WERKT HET?

Stap 1. Ga naar skins.nl

Stap 2. Log in met uw account of maak hier een account aan.

Stap 3. Archives wordt hierna zichtbaar in de menubalk of ga rechtstreeks naar skins.nl/archives als u reeds ingelogd bent.

Stap 4. Shop de producten voor een laatste keer.

Laura Mercier Creme Smooth foundation van EUR 55,00 voor EUR 25,00 (ideaal voor een droge huid, zie mijn review)

Diptyque Candle Un encens etoile van EUR 66,00 voor EUR 25,00

Laura Mercier Sweet temptations Creme Brulee duet van EUR 50,00 voor EUR 25,00

Laura Mercier Kiss of shine lip glace collection van EUR 52,00 voor EUR 25,00

Keiko Mecheri Bespoke collection Tangeri van EUR 220,00 voor EUR 75,00 (voor mannen)

 

Zoals ik nu zie, zijn het inderdaad merken en/of producten die uit het assortiment verdwijnen (niet zo gek, want het assortiment bij Skins is zo groot, niet alles kan een succes worden) of zijn het bijvoorbeeld seizoensproducten. Daar is uiteraard niets mis mee, maar ze nemen wel ruimte in, dus verkoopt Skins ze voor een mooie prijs. Bedenk wel dat deze producten niet meer terugkomen in hun assortiment (wie weet zijn bepaalde merken wel nog ergens anders te koop). Dit is dus echt de laatste kans.

 

Geweldig toch? Zo kun je alsnog die lekkere kerstgeurkaars of bijzondere niche parfum tegen een fijne prijs shoppen! Ik ga hier zeker regelmatig even neuzen, ideaal ook voor als je een cadeautje zoekt. Oh ja, de producten zijn alleen online te koop en uiteraard zolang de voorraad strekt!

Deel dit artikel
Back to top