Reviews

Kerst cadeau-tip - Daisy solid perfume ring/ketting & Hot Pink

Fans van Marc Jacbos'' Daisy opgelet, we hebben een heerlijke cadeau-tip voor jullie. Vind je het misschien een beetje saai om weer een "gewone" fles Daisy onder de kerstboom te vinden (ah...dat klinkt een tikje verwend natuurlijk), dan hebben we twee fijne tips voor jullie. Marc Jacobs heeft de perfecte accessoire bedacht voor de fans van zijn sieraden en zijn geur, de Daisy solid perfume, een hippe combi van ring & ketting die super staat bij een feestelijke outfit! 

In de solid perfume ring vind je de fijne, fruitige, licht bloemige Daisy geur, een parfum vol met wilde aarbeien, viooltjes, jasmijn, gardenia, berkenhout en cederhout. Fris, vrolijk en toch heel vrouwelijk, zo zou ik Daisy willen omschrijven. Nu kun je haar dus altijd bij je dragen, zelfs bij jouw feestelijke kerstoutfit, ze maakt die zeker helemaal af! 

Wil je Daisy als ring dragen, dan kun je de ketting er dus afhalen, maar aangezien de ring nogal zwaar is, zou ik persoonlijk liever voor de ketting gaan. De Daisy Solid Perfum ring/ketting is exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf en kost EUR 40,00.

Ga je toch liever voor een "ouderwetse" lekker fles parfum, dan is de Hot Pink edition eau de parfum van Daisy zeker een heel lekker alternatief. In de eau de parfum vind je exact dezelfde geurnoten als de eau de toilette, maar door de hogere concentratie van de geurtonen zijn vooral de bloemige ingrediënten extra duidelijk aanwezig. De viooltjes, gardenia en jasmijn zorgen ervoor dat de geur een vintage of klassieke touch krijgt, ben je een minder grote fan van fruitige geuren dan is deze versie van Daisy een heel goed alternatief. 

De Hot Pink editiion van Daisy blijft ook beduidend langer "hangen", logisch natuurlijk omdat het een eau de parfum is. Daisy is dus een stukje volwassener en chiquer geworden, iets minder sping-in-het-veld maar nog steeds zeer herkenbaar als Daisy. Haar outfit straalt diezelfde volwassenheid ook uit met de glanzende zwarte flacon en de knalroze bloemen op de dop, chique met een "girly" twist.
De Hot Pink Edition van Marc Jacobs Daisy vind je exclusief bij ICI Paris XL, de flacon met daarin 100 ml eau de parfum kost EUR 89,00.

Natuurlijk kun je de andere versie''s van Daisy ook gewoon terugvinden in de winkels, net zoals de lekkere bad & body producten, die kun je natuurlijk ook gewoon combineren met deze eau de parfum!

Zijn jullie ook fan van Daisy? Wat is jullie favoriete versie van deze frisse & vrolijke geur?

Deel dit artikel
Back to top