Nieuws

MAC Kids helping kids collectie NL release 3 november 2012

MAC staat bekend om zijn Viva Glam producten, de opbrengst van de verkoop van de fijne lipsticks en lipglosses gaan naar het MAC AIDS fund. Tijdens de feestdagen doet MAC nog iets extra''s, specifiek voor kinderen die zijn getroffen door HIV/AIDS. Ze brengen een collectie kerst- en geschenkenkaartjes uit, ontworpen door kinderen, waarvan de opbrengst ook gaat naar MAC AIDS fund. De Kids helping kids kaarten zien er dit jaar weer heel schattig uit, koop dus een setje als je bij MAC bent in november of december.

Als je zelf kinderen hebt, dan weet je het, de feestdagen draaien eigenlijk altijd om de kids en dat is natuurlijk helemaal niet erg! Stuur ze dus deze kerst een leuk kaartje uit de Kids helping kids collectie van MAC, ze zien er zo schattig en kleurrijk uit. Het feit dat de kaarten zijn ontworpen door kinderen die getroffen zijn door HIV/AIDS maakt ze nog specialer. Een mooi moment om dit probleem eens bespreekbaar te maken met jouw kids?

  • KIDS HELPING KIDS/6 GREETING CARDS EUR 7,50
  • KIDS HELPING KIDS/12 GIFT CARDS EUR 7,50

Schattige kaartjes en ik koop ieder jaar één of meer setjes, leuk om de giftcards te geven bij de cadeautjes die je gaat geven en ik denk dat mede-beautylovers vast blij zijn met een MAC kerstkaartje! Je zult de MAC Kids helping kids kaarten vanaf 3 november 2012 kunnen vinden bij alle MAC verkooppunten.

Vergeet je ook geen setje kaarten te kopen dit jaar? Je doet er mij en de kids een heel groot plezier mee!

Deel dit artikel
Back to top