Nieuws

Lezeressen testen - M.E. SkinLab Cosmetics 27 producten

In september hebben wij een oproep gedaan omdat wij op zoek waren naar twee dames die graag een in Nederland nieuwe anti aging gezichtsverzorging-lijn voor ons wilden testen. Wendy heeft de producten al eerder getest en was behoorlijk enthousiast. Nieuwsgierig naar de meningen van lezeressen Paulien en Barbara? Lees dan even verder. 

Paulien en Barbara hebben de afgelopen maand de volledige productlijn getest van  M.E. SkinLab dat al in 2009 geïntroduceerd werd. M.E. SkinLab Cosmetics 27 staat voor een essentiële huidverzorgingslijn met drie producten die elk een eigen functie hebben en samen een eenvoudige, maar complete behandeling vormen. Allereerst de Baume 27 crème (die je als dag en nachtverzorging gebruikt), de Cleanser 27 en de Essence 27.

Ik zal jullie in het kort even vertellen wat de producten doen. De Cleanser 27 is een zuivere balsem die rijke oliën en natuurlijke boter-soorten (macadamiaolie, sesamolie, sheabutter en olie van macroloba-zaden) bevat. Deze zullen de huid voeden, hydrateren, verzachten en beschermen. De vetabsorberende werking van het product verwijdert onzuiverheden, terwijl de huid wordt verzorgd.


Cleanser 27
Baume 27

is een krachtigste weefselhersteller, gebaseerd op  het unieke ingrediënt Centella Asiatica. Een compleet anti-aging product dat de huid herstelt, herstructureert en stevigheid, compactheid en elasticiteit geeft.  In totaal bevat Baume 27 inderdaad 27 ingrediënten die de elkaars werking versterken.

Tot slot is er de Essence 27. Dit serum zorgt voor hydratatie, geeft cellen een energie boost en is een efficiënte behandeling voor de vermoeide huid. Daarnaast stimuleert het product de celdeling en zorgt voor een stralende, frisse teint. Het product kalmeert en ontspant de gevoelige en reactieve huid.

Paulien vertelt:

"Mijn naam is Paulien Meijer, mijn leeftijd is 49 jaar. Ik ben sinds twee jaar in de overgang en dat is heel goed aan mijn huid te merken. Deze is vocht arm en mijn poriën zijn grof. Daarnaast heb ik zichtbare lijnen in mijn gezicht. De afgelopen maand heb ik mogen genieten van de heerlijke SOS set die ik via Beautyscene heb ontvangen. Bij het openen van het pakket had het voor mij de uitstraling van een verantwoord apothekersmerk.

De geur is niet speciaal lekker maar eerder eco en komt natuurlijk over. Dit vind ik in alle opzichten verstandiger voor mijn huid dan al die zwaar geparfumeerde crèmes waarop mijn huid snel reageert.

Iedere ochtend en avond ben ik begonnen met de reiniging van mijn huid met de Cleanser 27.Voor mij wel een goede stok achter de deur om dit product te testen want de ochtendreiniging schiet er meestal bij in. Nu was ik braaf! een nadeeltje...het prikte wel  een beetje in mijn ogen. Dit probeerde ik vervolgens te voorkomen.

Na het deppen met een handdoek nam ik 7 druppeltjes van de Essence 27 en masseerde de substantie in. Dit gaf al direct een heel prettig gevoel. Het product geeft een bijzonder mooie en natuurlijke glans aan mijn huid. Na ongeveer een kwartier smeerde ik de Baume 27 tussen mijn vingers tot een smeuïg papje, wat op zich wel wat stroef bleef en masseerde dit voorzichtig op mijn gezicht, hals en decolleté."


Baume 27
"Na deze maand kan ik vertellen dat dit een hele fijne productlijn is. Ik heb geen enkele vervelende huidreactie ondervonden. Mijn huid voelt gehydrateerd en lijkt vernieuwd. Ook onder een foundation is het een fijne combinatie. Ik zie echt een verschil met een maand geleden en ben daar heel erg blij mee. Enorm bedankt dat ik mocht kennismaken met de producten van M.E. Skinlab."
 
Barbara vertelt:

"Ik ben Barbara, ondertussen bijna 38 en de eerste tekenen van huidveroudering zijn inmiddels zichtbaar. Ik heb een vochtarme huid met een wat vettige t-zone. Ik ben altijd flink in de weer met het verzorgen van huid onder mijn ogen en de lijntjes die zich naast mijn mond beginnen te vormen.

Beautyscene gaf mij de gelegenheid om een mooie nieuwe verzorgingslijn een maand lang te testen en mijn verslag uit te brengen. Ik had hier en daar al wat gelezen over M.E. SkinLab en de zogenaamde 27 lijn dus ik was reuze benieuwd. Wat het eerste opvalt zijn de mooie, simpele verpakkingen. Het heeft een haast medicijn-achtige uitstraling, en dat past ook wel bij het merk.

Ik moest even wennen aan de cleanser. De cleanser is een balsem en ik ben een foam gewend. In eerste instantie was ik in verband met de beloftes van het product wat skeptisch. Maar… het product ruikt aangenaam en voelt zacht en vettig aan, je brengt een kleine hoeveelheid aan op en droge huid en dan is het de bedoeling om het ongeveer 60 seconden in te masseren. Vervolgens maak je met je handen je gezicht nat en spoel je het product rustig af. In deze laatste fase transformeert de balm in een soort tonic. 

De eerste indruk was heel goed, mijn huid voelde schoon, glad en gehydrateerd. Toch wel opvallend omdat ik van een foam gewend ben dat mijn huid ietwat trekkerig aanvoelt na het schoonmaken.  Na een aantal dagen was ik gewend aan de balsem en was het een fijn product om te gebruiken."

Essence 27
"Nu komt de Essence 27. Het eerste wat opvalt bij dit product is de ietwat onprettige geur. Het ruikt in mijn opinie echt niet lekker. Verder is het product super vloeibaar en dat is even wennen met het aanbrengen. Je hebt maar weinig nodig en ik heb het vooral s ‘avonds gebruikt. Ik kan over de geïsoleerde werking van dit product weinig vertellen aangezien ik het nooit zonder de dag -en nachtcrème heb gebruikt. Ik ga er vanuit dat het zijn werk heeft gedaan omdat mijn totale ervaring positief is maar daarover later meer.

Dan nu de Baume 27. Ook bij dit product valt de geur op, minder onprettig dan de Essence 27 maar ook een geur waar ik aan moet wennen. Je hebt maar weinig nodig en het is handig deze crème eerste even warm te laten worden tussen je vingertoppen. Na het eerste gebruik voelt mijn huid heel gevoed, beschermd en prettig aan. 

Ik maakte mij in eerste instantie enige zorgen over de vettige substantie van de crème in combinatie met mijn vettige t-zone en ik had ook wel de indruk dat ik s ‘middags met name mijn neus extra moest afpoederen of deppen. Bovendien is het wel verstandig om de crème wat tijd te gunnen om in te trekken alvorens je je make-up aanbrengt maar dit is een kwestie van aanpassen van mijn routine. 

 
Na een aantal dagen merkte ik dat mijn huid al steviger aanvoelde, en dit effect zette door. Ook de elasticiteit lijkt verbeterd. Ik heb bovendien minder last gehad van onzuiverheden die iedere maand weer even terugkomen, misschien nog wel het meest verbluffende resultaat."
Structuur van de producten op Wendy''s huid: Cleanser 27, Baume 27 en Essence 27
"De cleanser, het product waar ik het meeste aan moest wennen, is tevens het product geworden dat ik het prettigste vind in gebruik. De Essence fluid heb ik trouw gebruikt maar dat was door de onaangename geur geen prettige ervaring. De dag -en nachtcrème is ondanks zijn klei-achtige substantie toch ook favoriet, vooral ook omdat het winter is en ik het dan altijd prettig vind om mijn huid extra te verzorgen. Mijn rapportcijfer is een 8!"

Allereerst wil ik Paulien en Barbara enorm bedanken voor hun medewerking en fijne verslagen. Samenvattend zijn de producten van M.E. Skinlab ruimschoots goedgekeurd en waren beide dames het erover eens dat de uitstraling van de producten mooi is en een klein beetje medisch aandoet. De cleanser daar moesten beide dames even aan wennen maar komt uiteindelijk als grote favoriet uit de bus. Ik kan mij hier goed in vinden.

Ik ontmoette de Franse Michèle Evrard van M.E. Skinlab afgelopen zomer en ik heb zelden zo’n leuke en interessante vrouw gesproken. In eerste instantie was er een half uurtje tijd vrijgemaakt voor ons gesprek maar uiteindelijk heb is pas na drie uur het pand verlaten. Ik vind de crème voor mij persoonlijk te vol om te gebruiken in de zomermaanden en daarom meng ik het serum en de crème voor een uitstekend resultaat. Maar nu het weer wat kouder is geworden, ga ik langzaam over op het gebruik van de creme/baume.

Nieuwsgierig geworden? Dat komt goed uit. M.E. Skinlab heeft namelijk een Nederlandse webwinkel waar je onder andere een interessante S.O.S. 27 kit waarmee je de producten een  maand lang kunt testen (Baume 27-15 ML Essence 27-15 ML Cleanser 27-30 ML). En… tijdelijk ontvang je nu bij aankoop van de Baume 27 een gratis sample van de Essence 27, dat is natuurlijk ook interessant! Prijzen? Baume 27 ( EUR 119 – 50 ml) Essence 27 (EUR 89,00 - 50 ml) en Cleanser 27 EUR 59,00 – 50 ml)

Neem even een kijkje in de interessante en overzichtelijke (Nederlandse) webshop: http://cosmetics27-shop.nl/
Deel dit artikel
Back to top