Nieuws

Beautynieuws van 8 maart 2013 (zonder filmpje...)

Iedere week zie je het bij ons, het wekelijkse beautynieuws!  Meestal in de vorm van een video, maar dit keer een keer in de vorm van een fotoverslagje Nieuwe OPI nagellakjes, mooie By Terry lipbalms met geweldige pigmentatie, de nieuwste Bobbi Brown topper en natuurlijk fijne nieuwe parfums en huidverzorging. Kijk je mee?

Living Grace is de nieuwste Philosophy geurlijn, die naast fris en luchtig ook opvallend musky is, de belangrijkste ingrediënten zijn lelietjes-van-dalen, neroli en musk. De quotes op de verpakkingen van Philosophy zijn ook altijd te gek! Philosophy koop je bij ICI Paris XL

Vanochtend zag je een artikel over de Collistar Happy Birthday collectie en natuurlijk laten we jullie binnenkort swatches van de mooie, kleurige producten zien. Verwacht geen tamme kleurtjes, maar sprekende lipsticks en mooie gepigmenteerde oogschaduws, niet voor muurbloempjes dus! Collistar vind je bij de meeste luxe parfumeriëen.

FNUG is een Deens nagellakmerk van de lieve Charlotte! Ik heb haar weleens ontmoet bij Skins toen ze haar merk kwam promoten, wat een lieve bescheiden dame met passie voor kleur en nagellak. Ze maakt de meest geweldige holo''s maar deze nieuwe lente/zomercollectie is ook erg mooi, we gaan ze deze week voor jullie swatchen. FNUG wordt o.a. verkocht bij Skins.

Iedere dag ontvangen we op de redactie fijne pakketjes, maar deze van L''Occitane sprong er wel echt uit. De prachtige La collection de Grasse bevat 4 mooie geuren, geïnspireerd door het prachtige zuiden van Frankrijk. De geuren zijn vrij simpel van opbouw en daarom heel erg geschikt voor de zomermaanden. Maar goed, eigenlijk zijn ze altijd heel fijn om te dragen, mijn favoriet is Bergamote & Jasmine! Je vindt ze (binnenkort) bij de winkels van L''Occitane en www.loccitane.nl

Heb jij al teveel nagellak en weet je niet meer waar je het moet laten? En val je toch iedere keer weel voor de nieuwste modekleurtjes? Dan hebben we een schattig alternatief, bij Cosmania wordt het merk Dose verkocht. Je koopt dan een soort pillenpotje met daarin 3 ienieminie nagellakjes in geweldige tinten die leuk bij elkaar passen, handig zeg! Zo kun je toch een paar keer lakken en ben je altijd voorzien van de nieuwste kleuren, we like! Ook leuk als cadeau voor een nagellakliefhebber, te koop bij Cosmania.nl

Kan jouw huid na de winter wel wat meer glans gebruiken? Of zou je de zichtbare poriën eens wat willen verkleinen? Dat kan met deze heerlijke, organische huidverzorging van het merk Estelle & Thild. Je zou ze alleen al voor de prachtige verpakkingen kopen, maar geen zorgen....de inhoud is ook heerlijk en geschikt voor iedereen. Estelle & thild wordt verkocht bij Skins.

Kijk, dit is nu eens handig en veelbelovend, een serum van Vichy dat niet alleen de huid rondom de ogen aanpakt, maar ook zorgt voor sterkere wimpers. Waarom heeft geen ander merk dit eerder gedaan? Hulde voor Vichy...nu maar eens kijken of het echt werkt!

Even een sneak peek van het Givenchy Le Rouge display in Londen, in het echt zijn de lipsticks en nagellakjes nog veel en veel mooier. Le Rouge heeft de meest geweldige lipstickverpakking ooit, helemaal gemaakt van echt leer! Behoorlijk cool en stoer natuurlijk en ook de inhoud is helemaal top, binnenkort de geweldige swatches.

Ben jij geen make-upkenner, maar wil je er toch snel en eenvoudig verzorgd uitzien? Dan zijn deze nieuwe shadowsticks van Bobbi Brown misschien wel iets voor je, ze zijn geweldig! En als ze eenmaal aangebracht zijn, dan blijven ze de hele dag zo zitten, ook zonder oogschaduwbasis. Maandag hoor je er meer over.

Wat een feest, een doos vol nagellakken van The New Black, het nieuwe nagellakmerk in Nederland. Al jaren zag ik deze prachtige setjes voorbij komen in Amerikaanse shops en nu komen ze ook naar Europa. Ze zijn vooral bekend geworden door hun ombré nail setjes, setjes met 5 nagellakjes die perfect op elkaar afgestemd zijn. Je kunt dan op iedere nagel een andere kleur dragen en alles past toch perfect bij elkaar, love it! Nu ook met mooie setjes met studs en andere speciale effecten. Binnenkort te koop via the-new-black.com of nu al via Johnbeerens.com

Een vitamine pakket van de Tuinen is natuurlijk heel erg welkom, nu iedereen ongeveer geveld is door griep! Maar naast de grote vitamine C tabletten vond ik in het pakket veel vitamines die zorgen voor een mooie huid en stevige botten, iets wat wij vrouwen goed kunnen gebruiken.

Vorig jaar was Mermaids dream van Deborah Lippmann een groot succes en nu worden er daardoor geïnspireerd vier mooie Mermaid lakjes uitgebracht, die moet ik echt allemaal hebben, wat een beauties. Wel pas over een maand in de winkels, bijvoorbeeld bij Parfuma of Promakeupstore.

Tropische kleurtjes bij Trind! Geen fancy namen, maar simpele nummers...het maakt de lakjes echter niet minder mooi! Wisten jullie dat de gekleurde Trind nagellakken de nagels net zo goed verzorgen als de Nail repair? Dat zorgt ervoor dat je deze lakjes prima kunt dragen, zelfs als je een Trind kuurtje volgt.

Spannende nieuwe concealer van Benefit, de Fakeup! Een concealer die de huid perfect gaat hydrateren en daarnaast kringen, plekjes en vlekjes camoufleert. De eerste testen zijn een beetje wisselend, de formule blijft iets te glanzend en vettig naar mijn idee, maar ik test nog wel even door. 

Over twee weken liggen ze in de winkels, de zeven nagellakjes van de OPI Oz the Great & Powerful collectie. Ik ben echt gevallen voor de prachtige glitter/confetti lakjes die ook erg fijn combineren met de nieuwe Liquid Sand. Zeker de moeite waard om snel te bekijken als de collectie in de winkels ligt. 

De ontdekking van deze maand, de By Terry Hyaluronic Sheer rouge lipbalms/lipsticks. De naam is een beetje misleidend, want de lipsticks zijn zeker niet "sheer" of doorschijnend, ze zijn zelfs heel erg gepigmenteerd! Voelen licht aan op de lippen, maar zijn wel zeer verzorgend door de hyaluronzuur. Het maakt lippen zacht, voller en meer gehydrateerd, met een prachtige kleur!

Zo! Ook zonder filmpje zijn jullie weer even op de hoogte van de mooie beautyproducten die er aankomen, wat is het toch veel en wat is het allemaal mooi! Zelfs ik kan maar moeilijk kiezen tussen al dat moois, want welke lipstick of nagellak moet ik nu dragen? Zou jij het nog weten? Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

Deel dit artikel
Back to top