Nieuws

Essence Circus Circus collectie: de nagellakjes!

Momenteel is de feestelijke nieuwe trend edition van Essence in de winkels van het Kruidvat aan het binnendruppelen. De Circus Circus trend edition heeft bijzonder leuke, nieuwe producten die een vrolijke ‘glamour’ uitstraling hebben en daarom perfect geschikt voor de feestdagen zijn, tenslotte komen die al heel snel dichterbij. Kijken jullie even mee naar de swatches? Reken er wel op dat je morgen direct even richting Kruidvat moet, ze zijn leuk!!!

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de Colour nail polishes uit de Circus Circus collectie. Volgens de eerste afbeeldingen zou het assortiment vier varianten bevatten, maar de Nederlandse display bevat drie nagellakjes en daarom ontbreekt de Don''t feed the tiger nagellak variant (gouden basis met zwarte glitter topper) op de afbeeldingen.

Twitpic display Kruidvat Zandvoort

Allereerst wil ik jullie de basistinten even laten zien. Opvallend is trouwens de fijne langere applicator die de nagellak bijzonder makkelijk aanbrengt. Daarnaast zijn de nagellakjes uitgevoerd in glas en dat zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. De roze en zwarte variant geven een goede dekking in een enkel laagje, bij de rode variant heb je twee laagjes nagellak nodig (wanneer je alleen de basislak gebruikt). Overigens draag ik op de afbeeldingen een laagje basisnagellak, meer heb je niet nodig op het moment dat je de topper ook gebruikt.


v.l.n.r. Applause applause, Cotton candy en My sparkling acrobat

My sparkling acrobat

is mijn grote Circus Circus favoriet! De mooie glanzende crème zware nagellak is wonderschoon en meer dan geschikt om als individuele nagellak te dragen. Zin in een feestelijk effect/ Gebruik dan de topper van deze combinatie. Deze is transparant en bevat gouden glitters in verschillende maten. Adembenemend mooi!



De Applause applause combinatie bevat een koelere rode crème nagellak. Zoals ik al even vertelde heb je twee laagjes nagellak nodig voor een goede dekking, maar wanneer je de glitterlak dan volstaat een laagje prima. De glitternagellak heeft een transparante basis met daarin metallic rode glitters in verschillende vormen en maten. De combinatie is koel, heb je net zoals ik een behoorlijk lichte huid dan is een van de andere kleuren wellicht een meer fleurige optie.



Cotton candy is wellicht de meest draagbare combinatie. Deze nagellak bevat een fuchsia roze basis die een vleugje paars. De transparante glitterbasis bevat micro metallic glitters die net even een tikje donkerder zijn dan de nagellak.



Al met al zijn deze Circus Circus nagellakjes (EUR 2,79) weer een voltreffer van Essence. Ik ben absoluut van fan de zwart/gouden combinatie en ook de andere twee nagellakken zijn bijzonder mooi. Extra leuk is dat je eigenlijk twee nagellakjes hebt voor een mooie prijs. Je kunt de glittertoppers natuurlijk over iedere andere nagellak dragen.

De Essence Circus circus collectie bevat trouwens ook nagelstickers. Eerdere berichten gaven aan dat deze alleen in Duitsland verkrijgaar zouden zijn, maar in de displays zijn ze gewoon terug te vinden. Meer informatie over deze collectie vind je hier.

Wat vinden jullie van deze feestelijke Essence Circus Circus collectie voor de decembermaand? 

Deel dit artikel
Back to top