Reviews

Maybelline The Falsies Feather-look review

Hou je van natuurlijke wimpers, maar kunnen jouw wimpers wel wat lengte, volume en kleur gebruiken. Dan is de nieuwe Maybelline The Falsies Feather look mascara misschien wel jouw nieuwe favoriet. Met deze mascara heb je geen last meer van harde en breekbare wimpers als je een paar laagjes mascara op hebt, erg fijn dus! Kijk je even mee naar de review?

De verpakking van de nieuwe versie is niet anders geworden, al staan er wel een paar veertjes afgebeeld op de huls. Het verschil tussen de verschillende "the falsies" zit hem vooral in de textuur van de mascara, deze versie heeft een lichte gel-mousse textuur en geeft daardoor een licht en luchtig resultaat.


Het borsteltje heeft vrij lange "haren", de vorm loopt van smal naar breed en aan de top weer naar smal. Het voordeel van dit borsteltje is dat je heel makkelijk de wimpers vanaf de basis (het begin) bereikt, zeker als je het een beetje schuin houdt met de punt richting basis. Op die manier komt er niet teveel mascara op de wimpers en kun je goed doseren.
De borstel is ook flexibel, al zie ik daar (nog steeds) het nut niet van in. Je kunt op de wimpers nu eenmaal niet voldoende druk/kracht zetten om het steeltje te buigen, zoals ik op de foto wel doe. Het stoort mij niet, maar ik zie er ook geen voordeel van.

close-up Maybelline The Falsies Feather look mascara

Maar natuurlijk gaat het vooral om het resultaat en dat is best goed! De mascara laat zich makkelijk aanbrengen en goed doseren, je hoeft echt niet bang te zijn voor klontjes of aan elkaar geplakte haren. Ik geloof dat het met deze mascara vrijwel niet mogelijk is teveel mascara aan te brengen, erg fijn.

Op de foto heb ik één laagje op en zoals je ziet accentueert het mijn wimpers op een natuurlijk manier. De kleur is zwart, maar niet pikzwart en de mascara geeft wel wat volume, maar niet overdreven, precies goed voor een natuurlijke look. De mascara voelt erg licht aan op mijn wimpers, het voelt alsof je geen mascara draagt maar een snelle check in de spiegel was voldoende om te zien dat goed zat. 

Hieronder laat ik je nog even zien hoe mijn wimpers er van voren gezien uitzien zonder mascara en met één laagje The Falsies Feather Look. 


 
De houdbaarheid van de mascara is redelijk, deze redt het nog wel tot aan het einde van de middag, maar voor een avondje uit moet je toch even iets extra''s aanbrengen. Het verwijderen gaat prima met een normale make-up remover, boenen is niet nodig.  Ik vind dit echt een mascara voor een daglook, voor een avondlook wil ik misschien toch een mascara die wat donkerder is. Maar natuurlijk ligt het vooral aan jouw eigen verwachtingen, ik vind de mascara prettig, hij doet wat hij belooft en is fijn in gebruik. De prijs is in verhouding misschien wel wat hoog, maar gelukkig zijn er regelmatig fijne Maybelline aanbiedingen bij de verschillende drogisterijen.

De Maybelline The Falsies Feather Look ligt binnenkort in de winkels en gaat EUR 14,99 kosten, dat is de adviesprijs. 
Deel dit artikel
Back to top