Algemeen

Pink Ribbon - Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Oktober is traditiegetrouw Pink Ribbon maand! De maand waarin we met zijn allen extra stil staan bij alle vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en de maand waarin heel veel cosmetica-bedrijven proberen bewustzijn te creëeren over deze vreselijke ziekte. Gelukkig blijft het daar niet bij, maar doen zij ook flink hun best geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Vandaag zien jullie het eerste product waarbij een deel van de opbrengst gaat naar dit goede doel, de Dramatically Different Moisturizing Lotion van Clinique. Lees en kijk snel verder....

Clinique viert de Breast Cancer Awareness Maand met een speciale limited edition van de best seller Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dramatically Different Moisturizing Lotion is een icoon geworden over de hele wereld, elke 5 seconden wordt er een flacon verkocht. In de maand oktober zal Clinique de populariteit van dit product voor het goede doel inzetten - een gedeelte van de opbrengst zal gedoneerd worden ten behoeve van Breast Cancer Awareness. De jumboflacon is voorzien van een gebruiksvriendelijke pomp en wordt geleverd met een Clinique en Pink Ribbon bedelarmbandje.

Jullie zullen dit fantastische product in de maand oktober vinden bij de Clinique counters in de Bijenkorf. Clinique staat 20 % van de opbrengst af aan de Breast Cancer Research Foundation, de fles van 200 ml. kost EUR 46,80.

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top