Algemeen

Stel jouw (beauty) vraag aan de redactie - 22 juli 2012

Heb je een vraag over make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak of parfum? Kun je wel een advies gebruiken? Of heb je een vraag die je altijd al aan ons heb willen stellen? Dan kun je dat iedere zondag doen in deze wekelijkse rubriek "Stel jouw (beauty) vraag aan de redactie". Zet jouw vraag hieronder neer en wij doen ons best ze te beantwoorden op zondag en maandag, stay tuned voor jouw antwoord!

Omdat we natuurlijk nog niet weten hoeveel vragen we gaan krijgen wil ik jullie in elk geval laten weten dat we, zolang het lukt, alle vragen zullen beantwoorden. Mochten we in de toekomst zoveel vragen krijgen dat we ze niet allemaal kunnen beantwoorden, dan moeten we wellicht een selectie maken. Stel dus gerust jouw vraag en wij doen ons best een goed en duidelijk antwoord te geven, natuurlijk kun je zelf ook reageren op vragen, dat maakt de interactie tussen onze lezers heel leuk! Oh ja, als je een specifieke vraag hebt aan Debbie, Wendy of Lianne, zet dat er dan even bij, maar het kan ook zo zijn dat de ander de vraag beantwoordt, bijvoorbeeld als de ander even geen tijd heeft.

Je zult deze rubriek iedere zondag vinden op Beautyscene, iedere week plaatsen we weer een nieuwe, je kunt jouw vraag dus altijd het beste stellen bij de laatst geplaatste oproep. We zijn benieuwd naar jullie vragen en hopen dat jullie iets hebben aan onze antwoorden, kom maar op met die vragen! We beantwoorden de vragen die vandaag en morgen worden geplaatst, heb je daarna nog een vraag, bewaar deze dan even tot zondag!

En lees natuurlijk ook de onderstaande vragen en antwoorden nog even terug!

Deel dit artikel
Back to top