Inspiratie & Tutorials

Nieuwe video-rubriek : stel je beauty vraag op YouTube (vandaag deel 2)

Sinds kort is er een nieuwe rubriek op het YouTube kanaal van Beautyscene. In de filmpjes beantwoord ik telkens minimaal 5 beauty vragen, die filmpjes probeer ik wekelijks of tweewekelijks te maken. Handig als je dus een vraagje hebt! Vandaag beantwoord ik vragen over pigmentvlekken, poriënstrips, rode wangen, uitlopend oogpotlood en rode wangen. Kijk je even mee?

De vragen die ik heb beantwoord kun je nog even terugzien bij de comments van deze video (stel jouw beauty vraag - deel1). Heb je nu zelf een vraag? Stel die dan bij deze ofwel de nieuwste "stel jouw beauty vraag" video, ik zal de oudere comments niet terugkijken namelijk (anders wordt het een beetje rommelig ben ik bang). Natuurlijk kun je jouw vraag ook stellen bij het zondagse "stel jouw (beauty) vraag) artikel, dat blijft ook gewoon bestaan. 

Wil je op de hoogte blijven van mijn video''s? Zorg dan dat je geabonneerd ben op het YouTube kanaal van BeautysceneNL, dan zie je direct wanneer er een nieuwe video is geupload. Natuurlijk kun je dat ook zien als je mij op Twitter volgt!

Deel dit artikel
Back to top