Nieuws

MAC Prep + Prime natural radiance - NL release 22 oktober 2012

Heb jij een vette gecombineerde huid en zit je weleens met jouw handen in het haar over jouw te glimmende huid? Afpoederen met een matterend poeder is een optie, maar het resultaat is soms weer iets te mat. Dan heeft MAC binnenkort goed nieuws voor je! Ze brengen nl. een nieuwe primer uit, de Prep + prime natural radiance. Deze combineert een mooie glans met het reguleren van de talgproductie, lees snel even verder!

Iedere make-up artist of professionele visagist zal het je kunnen vertellen, de basis voor een mooie make-up is natuurlijk een goed verzorgde huid. Maar er is meer, want iedere make-up artiest besteedt flink wat tijd aan het "preppen" ofwel klaarmaken van de huid voor make-up. MAC heeft zelfs een complete lijn hiervoor, de Prep + Prime lijn. Deze wordt in oktober uitgebreid met de Prep + prime Natural Radiance.

Deze primer is speciaal geformuleerd voor de vette en gecombineerde huid. Het is een zijdezachte gel-emulsie die talgregulerende ingrediënten bevat zoals rozemarijn, extract van gerstebladeren, kelp extract en ook wat silica voor een mooie glow. Extract van de bast van kastanje en witte wilg zorgen voor een gladde huid en een verbeterde huidstructuur. De primer zit ook vol anti-oxidanten door tangerine schil, vitamine E en C, cafeïne kalmeert de huid, vermindert roodheid en gouden, licht reflecterende parelpoeders zorgen voor een stralende huid.

De Prep + Prime Natural Radiance zal pas vanaf 22 oktober 2012 te koop zijn voor EUR 35,00, nog even geduld dus, maar het klinkt veelbelovend. Kun je niet zolang wachten, bekijk dan even het Prep + Prime assortiment van MAC, de Skin base (EUR 22,00) primer is bijvoorbeeld ook erg fijn. Zodra de Natural Radiance te koop is, gaan we deze zeker voor jullie reviewen.

Gebruiken jullie ook primers of andere producten om de huid voor te bereiden op de make-up? Wat zijn jullie ervaringen hiermee?
Deel dit artikel
Back to top