Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van september 2012

Ze zijn er weer: mijn beauty ontdekkingen van deze maand! Deze september editie is wel een heel speciale, ze staan namelijk in het teken van de petrol trend. Die gaan we heel veel terug zien komend seizoen, helemaal hip dus! Kijk je met me mee voor favoriete producten van o.a. Essence en L''Oréal, shoptips en een petrol-look?

Deze maand deed ik inspiratie op tijdens een event van Etos, ter lancering van de landelijke E-Experience actie. Daarover later meer, eerst laat ik jullie de trend zien die ik daar spotte : petrol!

Bij de petrol trend gaat het om blauw- en groentinten, die je makkelijk kunt combineren met bijvoorbeeld blauw en grijs. Niet alleen wat betreft oogmake-up is dit een trend, ook qua kleding ga je petrol veel zien. Met een blauwe of groene kleur op je nagels is je petrol-look compleet! Mijn favoriete look is die van het rechtse model, stoer en stylish met een felle rode lip als accent. Deze maand probeerde ik veel nieuwe producten die helemaal bij deze petrol trend bleken te passen!

Wat te denken van het vernieuwde assortiment van Essence, dat helemaal aangepast is op de wintertrends. De nieuwe Essence Quattro Eyeshadow(EUR 2,99) in de kleur Sea my Eyes is perfect voor een subtiele petrol look met grijstinten. Mocht je blauw een beetje een ''enge'' kleur vinden op je ogen, dan is dit paletje perfect! Nog een extra tip, gebruik bij wat opvallendere kleuren een goede zwarte eyeliner en een mascara. Dan zul je zien dat je op eens veel meer kleuren kan hebben! De nieuwe Essence Multi Action Waterproof Mascara (EUR 2,89) en de Essence Superfine Eyeliner Pen (EUR 2,59) zijn hiervoor perfect.  Die laatste is trouwens echt een aanrader, het is een hele dunne eyelinerstift die toch goed kleur afgeeft.

Andere favorieten in deze kleuren zijn het nieuwe L''Oréal paletje in de kleur Baie d''Emeraudes (EUR 14,89) en mijn Body Shop Shimmer Cubes (EUR 22,00) in de kleur 22. De Shimmer Cubes zijn oogschaduwblokjes met een geweldige pigmentatie en glans, duidelijk al langer favoriet dus! Het nieuwe L''Oréal palletje is hier eigenlijk een perfecte aanvulling op, deze kleuren zijn een stuk glitteriger en kun je dus gebruiken als opvallend accent in je petrol look.

Dit is hoe ik zelf de petrol look het liefste draag, met een mix van en blauw en zeegroen, afgemaakt met een mooie zwarte eyeliner. Ik heb de oogschaduws van L''Oreal en de Bodyshop samen gebruikt en mijn look afgemaakt met de Essence mascara en eyeliner. De rest van mijn make-up houd ik graag rustig bij zo ''n opvallende ooglook, met een roze blush en nude lippen.

Als je zelf ook zin hebt om de Petrol trend te shoppen, neem dan zeker even een kijkje bij Etos! De komende twee weken vind je de E-Experience door het hele land, waarbij je persoonlijk advies krijgt van een beauty-expert. De precieze datums en plaatsen zijn te vinden op de site van Etos. En mocht je voor die tijd al shopkriebels krijgen: Er is genoeg petrol te vinden bij de drogisterijen!

Wat waren jullie beauty-ontdekkingen deze maand? Vinden jullie het leuk om vaker ontdekkingen met een bepaalde trend of thema terug te zien?

Deel dit artikel
Back to top