Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van augustus 2012

Zijn jullie weer klaar voor mijn beauty-ontdekkingen? Het is eind augustus, tijd om terug te blikken op mijn nieuwe favorieten van deze maand! Met dit keer een gezonde blos voor je wangen, nieuwe huidverzorging en het resultaat van mijn allereerste shopbezoekje aan Skins!

Ik begin deze maand met een nieuwe ''gouden combinatie''. Je kent het wel, producten samen gebruiken waardoor ze het beste in elkaar naar boven halen! Dit deed  ik al met een aantal oogschaduwkleuren en huidverzorgingsproducten, maar ik heb deze maand ook een nieuwe gouden combinatie ontdekt. Ik heb namelijk de perfecte combinatie voor een frisse blos gevonden!

Voor mijn gezicht is de Sephora 8HR Matifaying Pressed Powder favoriet, een matterend poeder die gelukkig licht genoeg is voor mijn huidskleur. Hierna breng ik de Pupa Desert Bronzing Powder aan om mijn gezicht te shapen, en maak ik de look af met de nieuwe Body Shop All in One Cheek Colour Shade (EUR 11,00) in de kleur Bubblegum. Wist je dat zo''n roze kleur eigenlijk bij iedereen staat? Zolang je hem maar licht genoeg aan brengt is het altijd goed!

Extra leuk is dat je bij de Pupa Bronzer (EUR 22,00) een toilettasje en een kleine kwast krijgt. Maar ook de bronzer zelf is al een cadeautje, met 12 gram inhoud is hij echt gigantisch! Oja, en er zit ook een fijn spiegeltje in om je make-up bij te werken, of om in te gluren terwijl je foto''s maakt... Maar misschien had je dat hierboven al gezien, haha!

Deze maand was het tijd voor een persoonlijke mijlpaal: mijn allereerste bezoekje aan Skins! Zoals jullie wel weten zijn Debbie en Wendy gek op deze mooie winkels vol niche beauty, maar ik was er nog nooit geweest. Toen ik dit opbiechtte aan Debbie stonden we er een kwartierje later op de stoep, want ja, bij Skins moet je als beautyliefhebber toch eens zijn geweest....


En, ziet het er niet heerlijk uit? Bij Skins kun je o.a. terecht voor zeer luxe geuren en verzorging, maar ook voor make-up en enorm veel nagellakjes! Omdat ik net mijn propedeuse had behaald kreeg ik een cadeau van Debbie, superlief! 

Dit is hem dan: mijn allereerste Diptyque geurkaars! Diptique is een prachtig Frans merk dat bekend staat om hun handgemaakte geurkaarsen. Ik koos voor de geur Violette, een heerlijk bloemige geur die aan viooltjes doet denken. Ik heb hem nu een paar avonden gebrand en ik ben er echt helemaal gek op, wat een heerlijke geur! Een grote kaars koop je voor EUR 44,00 maar je kunt ook eerst een kleintje proberen voor EUR 25,00. Deze geurkaarsen zijn dus echt een luxe, maar ook heerlijke verwennerijen en geweldige cadeaus!

Een dagelijkse verwennerij blijft mijn huidverzorging; geen dag dat ik die oversla! Deze maand voegde ik twee nieuwe producten aan mijn beauty-routine toe.

 Als eerste probeerde ik de Tea Trea Pore Minimiser (EUR 10,00) van de Bodyshop, die nog maar net in de winkels ligt. Dit is een licht serum dat er voor zorgt dat je poriën minder opvallen, en dat tegelijkertijd de huid verzacht en primet. Multifunctioneel dus, en daarom ideaal als je ''s ochtends haast hebt! Ik breng daarna wat van de Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 15 (via www.cosmania.nl) aan, en ben helemaal klaar. De crème maakt mijn huid heerlijk zacht en het is samen met de Tea Tree Pore Minimiser en perfecte basis voor onder mijn make-up.

Wat zijn jullie beauty-ontdekkingen van deze maand? Misschien heb je ook wel een geweldige combinatie van producten ontdekt? Laat het me zeker even weten, wie weet zie je jouw beauty-ontdekking dan een volgende keer terug!

Deel dit artikel
Back to top