Nieuws

Essence trend edition Vintage district - half februari/maart 2013

Van de wintersportoorden naar de vintage winkeltjes in hippe steden....Essence neemt ons half februari 2013 mee naar een kleurrijke collectie met de naam Vintage District. Een frisse pre-lente collectie met retro kleuren als roestbruin, petrol, grijs, perzik en bruin frist de winkels zeker weer op rond die tijd, weg met donkere & ijzige tinten....laat de kleur maar weer komen. Kijk je mee?

De Essence Vintage district collectie ziet er heel leuk en lekker arty uit! De liefhebbers van nail art kunnen zich behoorlijk uitleven met de leuke setjes, handig om eens te kijken of nail art echt is voor je is! Maar er zijn wel meer leuke productente vinden, de blush is ook heel erg mooi.

Eyeshadow in 3 kleuren EUR 1,99

01 I''m so retro!, 02 Shopping @ portobello road & 03 Get arty
Gel eyeliner set in 2 kleuren EUR 2,59

01 Shopping @ portobello road

02 Get arty

Duo lipstick & gloss in 2 kleuren

01 Vintage peach

02 Antique Pink
Multi colour blush in 01 It''s popul-art

Nail polish in 4 kleuren EUR 1,89

01 Vintage peach & 02 Shopping @ portobello road

03 Antique pink & 04 Get arty
Top coat gel look in 01 Shine like new EUR 1,79
Nail art decoration kit in twee soorten EUR 2,59

01 Something g-old - something new & 02 Designer for a day

De Essence Vintage District collectie zal je vanaf half februari 2013 kunnen vinden bij de winkels van Kruidvat en Trekpleister, in België komt deze collectie ook rond dezelfde tijd. Natuurlijk gaat het hier ook weer om een tijdelijke collectie.

Ga jij eindelijk eens beginnen aan nail art? Wat vinden jullie van deze kleurrijke, tikje bohemian collectie van Essence?

Deel dit artikel
Back to top