Nieuws

MAC In Extreme dimension lash - NL release 5 januari 2013

Is er nog iemand die geen mascara gebruikt? Nee toch zeker? Of je moet van jezelf prachtige, lange, gekrulde en donkere wimpers hebben! Als jij zo''n persoon bent, dan mag je jezelf gelukkig prijzen...wij minder gelukkige types moeten blijven zoeken naar de perfecte mascara! Binnenkort kunnen we de nieuwste MAC In Extreme Dimension mascara gaan uitproberen, die belooft perfecte gestylde wimpers....(welke mascara belooft dat eigenlijk niet?)

Waar drie dimensionaal eindigt, begint Extreme Dimension Lash...met wimpers van bijzondere lengte en structuur. Een mascara innovatie van M·A·C met een licht gewicht formule die voedt van root to tip, een boost geeft van volume en de perfecte curve creëert, maar ook verzorgt en flexibel blijft. Dit resulteert in perfect gestylde wimpers die niet klonteren, niet vlekken en perfect in model blijven. De kleur Black Extreme versterkt de intensiteit.

IN EXTREME DIMENSION LASH EUR 22,00

  • Black Extreme

Het design van de verpakking is opvallend te noemen, opvallend lelijk wat mij betreft! Maar goed, het gaat om de inhoud en die is eigenlijk best fijn. Ik gebruik de mascara nu al een paar dagen en het rechte, borsteltje met zeer korte "stekeltjes" werkt op de één of andere manier best prettig. De kleur is zeker een pré, die is echt goed en dekkend zwart, daar houden we van!

De MAC In Extreme Dimension mascara zal vanaf 5 januari 2013 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten, ga jij deze ook proberen of blijf je bij jouw eigen favoriet? Natuurlijk willen we wel graag weten welke dat is....we zijn nogal nieuwsgierig van aard! 

Deel dit artikel
Back to top