Nieuws

MAC Veluxe Pearlfusion NL release 17 augustus 2013

Oogschaduws die je zowel nat als droog kunt gebruiken zijn altijd geliefd bij make-upliefhebbers, daar speelt MAC goed op in door in augustus de prachtige Veluxe pearlfusion eyeshadows uit te brengen. Hybride oogschaduws, zoals MAC ze noemt, die bij het droog aanbrengen een heldere dekking met een sprankelende finish geeft en nat aangebracht zorgt voor een intense dekking met een metallic finish. Dat klinkt natuurlijk heel goed, maar eerlijk gezegd zien ze er nog veel beter uit, kijk je mee?


Wat een fijne doosjes gaat MAC uitbrengen, eindelijk eens iets anders dan de oogschaduwquads met "normale" poederoogschaduws. En ook weer wat minder glinsterend en glanzend dan de mineralize eyeshadows, waar we inmiddels ook wel een tikje op zijn uitgekeken. De Veluxe pearlfusion eyeshadows worden uitgebracht in doosjes met daarin 6 kleuren die je zowel los als gecombineerd kunt gebruiken.

Veluxe pearlfusion shadow EUR 38,00


Pastelluxe

Greenluxe

Brownluxe

Smokeluxe

Pinkluxe

Bleuluxe
275 Medium Angled Shading brush EUR 27,00

Dat ziet er prachtig uit toch? Inmiddels heb ik al een aantal oogschaduws getest en ze zijn echt geweldig in gebruik! De combinatie van kleuren nodigt uit om heerlijk mee te experimenteren en daar worden echte MAC fans zeker blij van. Het duurt nog wel even voordat we de Veluxe Pearlfusion eyeshadows in de winkels kunnen vinden, de releasedatum staat nu gepland voor  augustus 2013 (wijzigingen voorbehouden). 

De MAC Veluxe Pearlfusion eyeshadow collectie zal vanaf 17 augustus 2013 (wijzigingen voorbehouden) verkocht worden bij alle bekende MAC verkooppunten, ook in de webshop van De Bijenkorf en in hun eigen webshop via www.maccosmetics.nl.

Wat vind jij van deze mooie oogschaduws? Welke combinatie vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top