Nieuws

Clinique All about eyes - nieuwe oogschaduws in mono, duo of palette

Clinique introduceert deze maand een compleet nieuw assortiment oogschaduw, het is All about shadow bij Clinique. Er zijn 14 prachtige nieuwe single oogschaduws, 6 fijne oogschaduwduo''s voor iets meer nuance op het oog en natuurlijk zijn er ook spannende oogschaduwquads met de vernieuwde formule te vinden in het Clinique schap. Keuze in overvloed en uiteraard zijn de oogschaduws oogheelkundig getest en zeer geschikt voor de meest gevoelige huid en ogen. 

De All about shadow oogschaduws van Clinique hebben een rijke en crèmige samenstelling, waardoor de makkelijker zijn op te brengen, beter gepigmenteerd zijn en de hele dag mooi op hun plaats blijven zitten. Mede door de huidverzorgende ingrediënten als murumuruboter en vitamine E is de structuur echt fijn, zacht en cremig, bij aanraking met de huid verandert deze wel in fijne poeder, je hoeft dus niet bang te zijn dat de oogschaduws in de fijne lijntjes blijft zitten.

All about eyes single EUR 20,50 in 14 kleuren beschikbaar


Angel eyes & Raspberry beret

Purple pumps & Deep dive

At dusk & Stroke of midnight
All about eyes duo EUR 26,50 in 6 combinatie''s verkrijgbaar

Jeans heels

Like mink

Uptown downtown
All about eyes quad EUR 38,00 in 8 combinatie''s verkrijgbaar
Going steady

Jenna''s Essentials

On Safari

Smoke & Mirrors

Galaxy

Fijn dat het assortiment van Clinique een uitbreiding heeft gekregen, de kleuren zien er (zover ik ze gezien heb) goed uit, de combinatie''s zijn modern en zeer bruikbaar zowel voor een subtiele dagelijkse look tot een mooie smoky avondlook. Apart dat je bij de oogschaduwduo''s een duo applicator krijgt met een kwastje en sponsje, terwijl er bij het oogschaduwquad twee dubbele sponsjes zitten. In ieder doosje vind je ook een afbeelding met nummers, zodat je kunt zien hoe je de oogschaduw kunt opbrengen, al mag je het gerust anders doen als je dat leuker of mooier vindt.

Het nieuwe All about shadow assortiment van Clinique vind je eind augustus 2013 bij alle Clinique verkooppunten, alsook in hun online shop. Ben jij nieuwsgierig naar de oogschaduws? Wil je hier misschien swatches of een look zien? Laat het mij zeker even weten, dan kijk ik wat ik voor jullie kan doen.

Deel dit artikel
Back to top