Nagel & Handen

KOH Paparazzi nagellak collectie - swatches en review

Spannend, KOH gaat volgens mij voor de eerste keer voor glitters in hun nagellakken! Ik moet even goed in mijn geheugen graven, maar ik kan mij vrijwel geen glitternagellakken van dit Nederlandse merk herinneren. In de winterse KOH Paparazzi collectie vind je er maar liefst drie, die je prima kunt gebruiken om iedere nagellak direct iets feestelijks te geven. Kijk je mee naar de swatches van de KOH Paparazzi collectie, die nu in de winkels ligt?

De KOH Paparazzi collectie bestaat uit 6 nagellakken (EUR 14,99 per stuk), 3 daarvan hebben een creme finish (Gossip, Snap shot & Biggest fan) en dekken al in één laagje, de drie anderen zijn transparante glitter topcoats (Extremely famous, Attention & Flashing lights). Volgens KOH kun je ze ook apart gebruiken (zonder basislak), maar dan heb je geen dekkend nagellakjes, daarvoor zitten er te weinig glitters in de lak. Toch vind ik ze heel leuk, kijk maar even mee naar de fijne combinaties.

KOH Gossip! is een zachte lila lak, die mooi past tussen de trends van kashmier truitjes en wollen vesten, het is een lieve kleur met fijne witte shimmers die al prima dekt in één laagje.

KOH Extremely famous! is een transparante topcoat met een leuke combinatie van roze, paarse, zilveren en blauwe pailetten in verschillende formaten en soorten. De pailetten laten zich makkelijk verdelen tijdens het opbrengen en de lak droogt snel.

KOH Biggest fan! is een donkergrijze, bijna antraciet creme nagellak die goed dekt in één laagje. Op de foto oogt hij ook een tikje groenig en komt de kleur niet echt goed tot zijn recht, ik vind het een chique kleur die je direct een "rock chick" look geeft zonder te hard over te komen, mooi in combinatie met zilveren sieraden

KOH Flashing lights! is een transparante nagellak met een fijne mengeling van zilveren en meerkleurige fijne glitters in verschillende formaten. Dit is echt een mooie nagellak, vooral op een donkere basis, deze kan ook prima op zwart, donkerblauw of donkerpaars, alsof je een sterrenhemel draagt op jouw nagel. De glitters laten zich heel makkelijk verdelen.

KOH Snap shot! is een chique diep donkerblauwe creme nagellak met een behoorlijke glans, ik hou van blauwe nagellak en als basis vind ik dit zeker een mooie kleur, al zou ik persoonlijk toch een iets lichtere variant kiezen, smaken verschillen. Deze nagellak dekt ook al in één laagje.

KOH Attention! is een transparante nagellak met een mooie combinatie van blauwe en groene pailetten en glitters in verschillende maten en soorten, volgens mij zie ik er ook paars/blauw in terug. Deze lak zit vol met glitters en als je deze in een paar laagjes aanbrengt kun je er vast ook nog wel een dekkend resultaat van maken, ik heb het nog niet geprobeerd.

KOH heeft zeker een feestelijke en bruikbare nagellak collectie uitgebracht, fijn dat er ook mooie glitter nagellakken bij zitten, dat past zeker in de nagellaktrends van dit moment. Ik vind alleen de basislakken niet zo heel spannend en ook minder goed bij het modebeeld passen, daar had KOH naar mijn idee nog iets meer mee kunnen doen. Maar...er is helemaal niets mis met de lakjes, ze brengen makkelijk op, dekken goed, drogen snel en blijven lang op de nagels zitten, daar staat KOH zeker bekend om.

Mijn favoriete combinatie is waarschijnlijk toch KOH Snap shot! en KOH Attention!, al vind ik alledrie de combinaties eigenlijk wel mooi. Je vindt de KOH Paparazzi collectie nu in de winkels, de lakjes kosten EUR 14,99 per stuk en zijn o.a. te vinden bij De Bijenkorf.

Wat vind jij het mooiste collectie uit de collectie? Ga jij ook graag voor een combinatie van een basislak en een glitter topcoat? Ik wel!
Deel dit artikel
Back to top