Reviews

Win een Dermalogica Solar Defense Booster SPF 50 t.w.v. EUR 63,25

Is het echt al 21 juni geweest? Dan is het toch echt officieel zomer, al zou je dat de afgelopen dagen niet bepaald gedacht hebben. Maar....er gloort hoop, volgende week wordt het tropisch warm en begint de zomer echt. Heb jij al je essentials al? Zoals een zonbescherming voor je gezicht? Je weet hoe belangrijk het is om je huid te beschermen, zeker als je lekker buiten aan het genieten bent van het mooie weer. Ik geef 3 Dermalogica Solar Defense Boosters met SPF50 weg, die kun mengen met je dagcreme om altijd beschermd te zijn. Doe je mee aan de winactie?

Dermalogica Solar Defense Booster is een vloeibare lichte creme die direct op de huid is aan te brengen om je huid te beschermen met SPF50, maar je kunt deze eventueel ook mengen met een (vollere) dagcreme (dan is de bescherming wel wat lager). De textuur is licht en trekt daardoor razendsnel in de huid, het laat geen (!!) witte waas achter en glimt of plakt niet, de huid ruikt lekker fris door de groente thee. Meer informatie kun je ook vinden op de website van Dermalogica, die je hier vindt.

ingrediëntenlijst Dermalogica Solar Defense Booster SPF 50

Naast deze handige en fijne Solar Defense Booster heeft Dermalogica ook zonbescherming voor de gevoelige, vette en de oudere huid. In dit artikel lees je er meer over!

 

Wil jij kans maken op 1 van de 3 flacons Dermalogica Solar Defense Booster SPF 50 t.w.v. EUR 63,25 (50 ml)? Doe dan mee met de winactie en beantwoord voor 9 juli 2015 de vraag hieronder (hint : het antwoord staat in dit artikel).

Na afloop van de winactie ontvangen de 3 winnaars een mailtje van mij en krijgen ze daarna de Dermalogica Solar Defense Booster SPF50 thuisgestuurd! Zij zijn in elk geval goed beschermd deze zomer. Doe je ook mee?

Deel dit artikel
Back to top