Reviews

Zonnebescherming? Niet smeren, maar sprayen!

Wat hebben we een heerlijke dag achter de rug! Zo''n zonnige hemelvaartsdag mag het ieder jaar wel zijn, wat mij betreft! En ook de komende dagen hebben we nog prachtig weer, dus kunnen we lekker gaan genieten op terrasjes, in de tuin, aan het strand of bij het water. Natuurlijk zorgen jullie wel voor een goede bescherming tegen de zon, we hebben wat tips voor jullie op een rijtje!

Dit keer doen we het even anders dan anders, want we hebben gekozen voor een bepaalde vorm van zonnebescherming, we gaan nl. niet smeren, maar sprayen! Kijken jullie even mee naar onze tips? We hebben trouwens producten in vrijwel iedere prijscategorie en de meeste producten kunnen jullie direct shoppen, door op de link te klikken. Maar natuurlijk zijn de meeste producten ook "gewoon" bij drogisterijen en/of parfumerieën te koop.

Transparante niet-vette sprays
Handig want je hoeft deze niet meer uit te smeren, ze zijn allemaal waterproof en plakken niet. De spray bevatten wel allemaal alcohol en zijn daardoor minder geschikt voor echt gevoelige huidjes, kies voor kinderen liever een milky spray! Maar als je maar 1 product meeneemt, dan kun je dit natuurlijk ook gebruiken, gebruik het liever niet voor het gezicht!- Sephora Sunscreen body mist SPF 15 EUR 13,90
- Garnier Ambre Solaire clear protect SPF 20 nu EUR 9,95
- Etos Invisible zonnespray SPF 20 EUR 9,99
- Biodermal transparante zonnespray SPF 20 nu EUR 10,48
- Kruidvat Solait transparent sunspray SPF 20 EUR 7,99
- RoC Soleil protection invisible touch SPF 50 nu EUR 12,95
- L''Oréal Solar Expertise invisible zonnespray SPF 30 EUR 17,95
- Nivea Sun Invisible protecytion transparante spray SPF 10 EUR 12,95 


Milky sprays
Deze sprays zijn zeer vloeibare cremes/lotions, die je na het sprayen nog wel even moet uitsmeren. Deze sprays zijn meer geschikt voor een gevoelige huid en ook geschikt voor kinderen!- RoC Soleil protection hydratation veloutée SPF 30 (water resistant)EUR 14,95
- Clarins Sun care milk-lotion spray SPF50 EUR 26,50
- Lancaster Oil-free milky spray SPF 30 EUR 27,00 
- Babor Sun care system sun spray SPF 30 EUR 27,00
- Kruidvat Solait kids sunspray SPF 50  (waterresistant) EUR 7,99

Oily sprays
Deze laten een vettig laagje achter en moeten nog even worden uitgesmeerd.- Ambre Solaire beschermende zonneolie SPF 20
- Ambre Solaire beschermende zonneolie SPF 30 EUR 14,95
- L''Oréal Solar Expertise beschermende olie SPF 30 EUR 16,95
- Bobbi Brown Beach Sunscreen body spray SPF 15 EUR 25,00

Protective hairsprays (vergeet dit ook niet, zeker niet als je (donker) gekleurd haar hebt!)- Sebastian Halo mist EUR 27,00
- Schwarzkopf BC Sun protect spray conditioner EUR 17,50
- Kérastase soleil shimmering protective care EUR 23,00
- L''Oréal professionnel Solar sublime hydraterende beschermende anti-frizz melk EUR 14,55
- Aveda Sun care protective hair veil EUR 23,00Perfume sprays (niet voor in de zon, maar wel fijn aan het einde van de dag, zo blijft de zon nog even bij je!)- Jil Sander Sun eau de soleil EUR 39,50 (uitsluitend te koop bij Parfumerie Douglas)
- Estée Lauder Bronze Goddess EUR 50,00 (deze versie is uit 2010, er is ook een nieuwe versie)
- Clarins Eau Ensoleillante EUR 39,60
- Calvin Klein CK one summer EUR 38,70

Het is weer een aardige lijst geworden, we kunnen onmogelijk alle producten apart benoemen, maar we hebben ze wel allemaal uitgetest! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de transparante sprays, die zijn gewoon heel prettig! Wat voor soort producten vinden jullie het fijnst? Is er nog een bepaald merk dat je echt het fijnste vind? 

Geniet van het prachtige weer de komende dagen! Oh ja, hou ons de komende dagen goed in de gaten, want samen met Biodermal geven we 5 mega-pakketten weg met daarin o.a. de fijne zonneproducten!

Deel dit artikel
Back to top