Algemeen

Clinique Juiced Up Colour Spring 2010

Clinique verrast ons eind januari 2010 met hun nieuwe, heerlijk uitziende lente make-up collectie, Juiced Up Colour! De collectie is volledig geïnspireerd door de fruitige, frisse kleuren die zo passen bij de lente. Er zijn fantastisch mooie palettes in opgenomen voor het gezicht en de ogen, in prachtige perzik- peer- en bessentinten. Maar de musthave(s) van deze collectie is de Vitamin C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour, klinkt heerlijk toch? Lees snel verder... De focus van deze collectie ligt zeker op de lippen, die voorziet Clinique deze lente van heerlijke, sappige fruitige tinten...maar dat is niet alles, de nieuwe Vitamin C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour zit boordevol antioxidanten, die de dunne huid van de lippen beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor heb je de hele dag heerlijke, zachte en glanzende lippen met een lichte kleur. Deze Lip Colour zijn verkrijgbaar in 6 tinten en kost EUR 16,50 per stuk:

  • Pink Me Up
  • Goodness Grapecious
  • Nude-Tritious
  • Mango-Thon
  • Berry Boost
  • Peach Power

Maar ondanks dat de focus duidelijk op de lippen ligt, zijn ze bij Clinique ook de ogen en wangen niet vergeten. Er komen twee leuke oogschaduwduo''s en één mooi blush trio uit, in prachtige fruitige tinten. Deze producten zijn slechts beperkte tijd verkrijgbaar, dus wees er tijdig bij als je ze mooi vind. Fresh Picked Eye Shadow EUR 23,50 (limited edition)

  • Fresh Picked Berry
  • Fresh Picked Pear
Fresh Picked Allover Colour EUR 31,50 (limited edition)

Om de blush trio mooi aan te brengen heb je natuurlijk wel een goede kwast nodig, die heeft Clinique nu ook in het assortiment (of misschien zat deze er al in....), de Blush brush kost EUR 30,75 en is voorzien van een anti-bacteriële technologie die schimmels en bacteriën in de haren geen kans geeft. Al met al is het een heerlijk, frisse lente collectie die er zo heel leuk uitziet, ik ben erg benieuwd naar de producten en hou jullie natuurlijk op de hoogte tegen de tijd dat de collectie in de winkels ligt (eind januari dus). Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top