Nieuws

Lush: Zeep-special!

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste Lushious Beauty lezeressen bekend zijn met Lush. Ondanks het feit dat Lush een ontzettend groot en breed assortiment aan verzorgingsproducten verkoopt is het eerste dat ik vaak hoor: De zeepjeswinkel! Tja, ik moet bekennen, de grote zepen zijn natuurlijk wel een lust voor het oog, en ruiken ontzettend lekker. Dit heeft mij ertoe doen besluiten een volledig artikel te spenderen aan de zeepjes van Lush! Lees even verder voor meer informatie. Wanneer je een Lush winkel binnen loopt dan zie je ze vaak al meteen: De prachtige grote blokken zeep! Gelukkig vinden we inmiddels al redelijk wat winkels in de grote steden maar het blijft natuurlijk een feit dat niet iedereen in de mogelijkheid is om deze winkels te bezoeken. Vandaag heb ik voor jullie een zeep- special, dus lees snel mee en ervaar de verschillende geuren! 13 Soap Unlucky For Dirt - 100g / € 5.95 Dit is een zeepje met een beetje een scheikundige achtergrond. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de MRSA bacterie die zeer gevreesd is vooral in ziekenhuizen (en bijna niet te verdelgen is) beter met oregano olie aan te pakken is dan met achttien bekende antibiotica soorten! De oregano olie heeft Lush dus in deze zeep gestopt. Daarnaast bevat de zeepook nog honing, roos en geranium olie die ervoor zorgen dat deze kruidige zeep met bijzondere kleur ook nog naar bloemen ruikt. Bohemian - 100g / € 4.80 Ik ben dol op de geur van citroen, dus het zal jullie niet verbazen dat dit een van mijn favoriete Lush zeepjes is. De citroenolie reinigt diep en zorgt voor een frisse teint. Daarnaast zorgt deze prachtige gele zeep voor een vrolijk en opgewekt humeur dus dat is mooi meegenomen! Demon in the Dark – 100g / € 4.60 Nog een favoriet van mij! Dit is geen duivel, maar een engel van een zeep: diep, donker groen, verpakt in een laagje zwarte was (wat je eerst moet verwijderen voor gebruik). De kleur dankt Demon in the Dark aan de verse munt en appelsap. De geur is fantastisch, lekker minty met een vleugje zoete appel. Ook zeer geschikt voor mannen!

Figs and Leaves

–100g / € 4.60 Dit is een lekker romig zeepje. Vijgen zijn lekker voedend voor de huid en de kleine bruine pitjes geven je meteen een lichte scrub. De geur is fantastisch: bloemig met een ondertoon van exotische, verre oorden. Wederom een plaatje van een zeepje, maar dat kun je wel overlaten aan Lush! Honey I Washed The Kids - 100 g / € 5.30 Dit is een cult product! Ik durf bijna te beweren dat dit een van de meest verkochte zeepjes is uit het Lush assortiment. De geur is zoet en romig, een soort van honingtoffee. Mocht je nog niet bekend zijn met de zeepjes van Lush dan is Honey I washed the Kids het ultieme starters zeepje!

Ice Blue

– 100 g / € 4.25 Het eerste wat je opvalt aan deze zeep is de schitterende blauwe kleur. Daarnaast bevat deze zeep ook zoutkristallen, kortom: een plaatje! De geur zal je niet verbazen, super fris en minty. Heerlijk voor op een warme zomerdag. De zeep is ook erg geliefd bij de mannelijke kant van de bevolking, zo ook bij ons thuis. Karma – 100 g / € 5.95 Nog zo’n bekende Lush geur: Karma! Karma is geen geur maar een manier van leven. De geur is opgebouwd uit Oosterse kruiden en sinaasappel en valt onder het kopje: zwaardere geuren. Karma is zeer populair, het is natuurlijk niet voor niets dat Lush een volledige lijn heeft ontwikkeld met de geur van Karma. Zo vind je bijvoorbeeld een bubble bar slice, bodylotion, dusting powder, shampoobar en parfum(balsem) in deze geur. Miranda – 100 g / € 4.80 Als ik Miranda zou heten zou ik natuurlijk nooit meer iets anders gebruiken. (De kans dat er ooit een zeepje verschijnt met de naam Wendy is natuurlijk best klein) Dit is een heerlijk fruitig en romig zeepje met de geur van oa. Sinaasappel. De ingrediënten liegen er niet om. In deze zeep vind je niet alleen Bergamotolie maar ook sinaasappel, Ylang Ylang en Jeneverbesolie.

Noubar

– 100 g / € 5.25 Noubar is een zeep om je tanden in te zetten, hij lijkt, zoals de naam al doet vermoeden, op noga. Maar hij ruikt minder zoet dan je misschien denkt! De geur is heerlijk fris en romig, met pistachenoten vetiver, een vleugje koffie en rozenabsolute. Ik vind deze zeep heerlijk, de geur is enorm bijzonder, die moet je eens geprobeerd hebben! Porridge – 100 g / € 4.25 Porridge is een zeer volle, compacte en romige zeep vol Havermout en Molasse. Dit zijn veel gebruikte ingrediënten bij een voedzaam ontbijt en ook lekker voor onder de douche. Deze Porridge zeep is geschikt voor de gevoelige huid. Rock Star – 100 g / €4.80 Op zoek naar een knal roze zeepje dat zoeter is dan zoet? Ze zeggen bij Lush dat je met de Rockstar zeep altijd een ster bent, zonder dat je er een noot voor hoeft te kunnen zingen. De zeep is zacht en romig en bevat onder ander vanille. Sandstone – 100 g / €4.20 Het grappige van deze zeep is dat het citroenig ruikt, maar dat er geen druppel citroenolie in te vinden is. Er zit een laagje zand aover het zeepje heen en daarmee kun je heel handig je lichaam scrubben. Lekkere stimulerende en verfrissende zeep. Sea Vegetable – 100 g / € 5.25 Dit is een heerlijk zeepje gemaakt met onder andere zeewier. Bovenop de zeep zit een laagje grof zeezout bovenop, zodat je ook met deze zeep je lichaam nog even kunt scrubben. De geur is limoen, lavendel en zeewier. Ik vind dit absoluut een van de mooiste zeepjes uit het assortiment. Ook een van de lekkerste zeepjes trouwens!

Sexy Peel

– 100 g / € 5.25 Sexy Peel bevat verse limoen-, grapefruit- en citroensap. Een lekker fris en fruitig zeepje dus! Dit is een echte aanrader voor degenen die wat moeite hebben met wakker worden gedurende de vroege ochtend uurtjes en werkt ook uitstekend tegen een ochtendhumeurtje! Sultana of Soap – 100 g / € 5.25 Dit is een heerlijke crème zeep gevuld met stukjes abrikoos en bessen. Sultana of Soap heeft een heerlijke volle en exotisch fruit geur die absoluut uniek is, zacht en toch aanwezig. Erg lekker, en een lieveling van veel Lush fans.

The Godmother

– 100 g / € 3.90 Ben je fan van suikerzoet? Dan kun je stoppen met jouw zoektocht naar de ultieme zeep. Deze zeep ruikt hetzelfde als de suikerzoete Snowfairy douchegel en is lekker roze! Snowfairy is vooral gedurende de kerst periode een grote hit bij Lush. Afgelopen jaar werd er ook een solid perfume en een bathmelt aan het kerst assortiment toegevoegd met deze zoete geur. Vanilla In The Mist – 100 g / €5.25 Deze vanille geur is minder zoet dan de meeste Lush vanille-geuren. Er zit namelijk gemalen koffie, een vleugje tonka en kokos in. Vanille met een bite, Heftige geur en lekker romig. Ik denk dat jullie mijn favoriete zeepjes er al een beetje tussen uit hebben kunnen filteren. Ik ben dol op Demon In The Dark, Sea Vegatable en Bohemian. Hebben jullie al een favoriete Lush zeep? Of heeft het lezen van dit artikel je doen ‘watertanden’ en ren je morgen naar het dichtstbijzijnde Lush filiaal? Je kunt natuurlijk ook altijd een lekker zeepje (en een heleboel heerlijke andere producten) bestellen via de Lush mailorder. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top