Nieuws

Geweldig nieuws!! Binnenkort is MAC online te koop bij DeBijenkorf.nl!

Jaja...jullie hebben het goed gelezen, heel binnenkort zijn de producten van MAC letterlijk bereikbaar voor iedereen in Nederland. De webshop van De Bijenkorf gaat nl. producten van MAC verkopen! Ik heb inmiddels de officiële bevestiging gekregen van de Bijenkorf, maar er blijven nog wel een paar kleine vraagjes open staan. Toch is het natuurlijk geweldig nieuws, dat ik, als één van de grootste MAC fans met jullie wilde delen!

De exacte datum waarop het assortiment van meer dan 1.400 MAC producten te vinden is in de webshop van De Bijenkorf is nog niet helemaal bekend, er wordt enorm hard gewerkt, maar praktische zaken vergen altijd wat tijd en kunnen ook wat vertraging oplopen natuurlijk. Het streven is om de producten rond 15 december 2011 in de webshop geplaatst te hebben, maar zoals gezegd, deze datum is nog niet geheel definitief.

Dan blijft de vraag of alle producten, inclusief de limited editions, verkocht zullen worden bij DeBijenkorf.nl? Daarover heb ik nog geen zekerheid, maar gezien het aantal producten dat werd genoemd kun je wel zien dat dit wel het geval moet zijn. Zodra ik er meer over weet, dan horen jullie dat zeker direct!

Je vindt de webshop van de Bijenkorf hier, nu nog even zonder MAC maar wel met heel veel andere mooie producten (bijvoorbeeld fijne parfums, waarop je nu 20 % korting krijgt!

Voorlopig moeten jullie het dus even doen met dit nieuwtje, ik ben benieuwd naar jullie reactie''s! 

Deel dit artikel
Back to top