Nieuws

Budget-tip - Essence Studio Nails producten deel 1

Vandaag heb ik voor jullie enorm fijne budget tips op het gebied van nagel en nagelriem verzorging. Essence heeft namelijk een brede selectie producten waarmee je jouw nagels kunt versterken, perfectioneren en verzorgen en dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs.

De Cuticle remover gel (EUR 1,79) is niet helemaal nieuw in het essence schap maar wel erg fijn. Deze is uitgevoerd in een handig tubetje. Met dit product kun je jouw nagelriemen los maken en daarnaast overtollige velletjes verwijderen. De remover gel bevat onder andere jojoba-olie en vitamine E. Smeer een laagje Cuticle remover gel op jouw nagelriemen en laat dit twee minuten inwerken.

Vervolgens kun je de nagelriemen voorzichtig terug duwen. Dit kun je doen met een nagelstokje (EUR 1,49 - setje van 5 stuks) maar je kunt ook gebruik maken van het puntje van de verpakking, dat hier speciaal voor ontwikkeld is. Verwijder de restanten met water en zeep en smeer vervolgens jouw nagelriemen in met een olie of handcrème.

De Studio Nails Extra Moisturising Nail Balm (EUR 1,99) ruikt enorm lekker en is hydrateren en verzorgend voor nagels en nagelriemen. De balsem bevat pro vitamine B5 en trekt snel in de nagels en nagelriemen. Breng voor wat extra verzorging een lekker dik laagje aan op de nagelriemen, laat de substantie een paar minuten intrekken en masseer de overgebleven crème daarna nog even in.

Het Essence Studio Nails schap bevat zo enorm veel nieuwe en leuke producten dat je bijna niet kunt kiezen. De Caring Nail Oil (EUR 1,99) is ook een aanrader. Deze olie verwent de nagels en laat een heerlijke, zachte abrikozengeur achter. Deze nagelolie is bedoeld om de nagels te hydrateren (breng een sruppeltje aan op de nagelplaat en masseer deze in) maar ook nagelriemen zijn er dol op.
Het Studio Nails Fixing System is behoorlijk interessant. Dit systeem bevat twee producten (EUR 1,79 per stuk). Stap een bestaat uit een nagel verhardende lak die nylonvezels bevat. Deze kun je goed terugzien op de nagels. Op deze manier maak je de nagels veel sterker en zorg je ervoor dat ze mindersnel breken. Stap twee is een beschermende laag die ervoor zorgt dat de vezels minder opvallen en het nageloppervlak weer glad maakt. Je kunt er na deze stap nog voor kiezen om een gekleurde lak te gebruiken maar nodig is het niet.

Deze Essence producten bewijzen dat je ook met een klein budget jouw nagels uitermate goed kunt verzorgen. Ik heb nog een publicatie voor jullie in het verschiet waarin ik jullie vertel over een viertal producten uit het Essence Studio Nails assortiment zoals de 24/7 Nail Base en de Ultra Strong Nail Hardener. Stay tuned!

De bovenstaande items zijn verkrijgbaar bij de grotere filialen van het Kruidvat.
 

Deel dit artikel
Back to top