Nieuws

They're back! Lush Retro producten

Ik heb goed nieuws voor de fans van de RETRO Lush producten. Momenteel kun je namelijk via de online shop vijf producten bestellen die eerder uit het assortiment waren gehaald. Om je geheugen op te frissen laat ik vandaag drie van de vijf producten even voorbijkomen!

Lush Retro producten zijn producten die je voorheen kon vinden in het vaste assortiment, maar omdat Lush jaarlijks enorm veel producten ontwikkelt kan het niet anders dat sommige andere producten het veld moeten ruimen. Natuurlijk is dat enorm vervelend op het moment dat één van die producten toevallig jouw persoonlijke favoriet was.

Om de fans een klein beetje tegemoet te komen brengt Lush zo nu en dan een aantal producten terug onder de noemer: Retro Lush. Deze producten zijn beperkt verkrijgbaar en  alleen verkrijgbaar via de Lush online shop.


Een van de vijf producten is de heerlijke Whitewash Shower Smoothie (EUR 17,95 - 240 gr). Deze zachte shower smoothie bevat aloë vera en verzacht de huid wanneer je net even te lang in het zonnetje hebt gezeten. Kaolin (klei) reinigt de huid op een zachte manier en essentiële oliën van sinaasappel en mandarijn zorgen voor een heerlijk geurend product.

De structuur van de smoothie is verrassend luchtig tijdens het aanbrengen en schuimt nauwelijks. Je gebruikt de crème als bodylotion om het vervolgens weer af te spoelen met lauw/warm water. Overigens kun je de substantie ook prima gebruiken als scheercrème, vergeet niet  na afloop jouw scheermesje even goed af te spoelen!
Ochtendhumeurtje? Freeze showergel (vanaf EUR 7,25 - 100 ml) helpt je daar snel vanaf! Deze showergel voelt lekker fris aan op de huid (menthol) en schuimt lekker op, vooral bij gebruik van een spons of puff. Naast menthol vind je in Freeze ook nog bergamot, sinaasappel, aloë vera en zeezout.  Ik vind de geur verslavend lekker, vooral de citrus-twist zorgt ervoor dat niet alleen heren maar ook zeker dames deze geur kunnen waarderen. Gelukkig is er ook een 500 ml verkrijgbaar, dan zit jij voorlopig niet meer zonder!

Ik heb jullie nog niet zo lang geleden voorgesteld aan de solid shampoobars van Lush. Ook Gentle Lentil (EUR 7,75 - 100 gram) is een shampoo in vaste vorm. De formule is enorm mild en daarom ook meer dan geschikt voor fijn- en kinderhaar. Het grote geheim van deze shampoo zijn linzen. Deze zitten vol proteïnen die niet alleen verzorgen maar ook zorgen voor een mooie glans. Als mooie bonus ruikte Gentle Lentle ook nog eens goddelijk. Kennen jullie de geur van de Butterball ballistic (EUR 4,25)? Heerlijke, zachte, volle vanille! Maak jouw haren nat, strijk er een paar keer met de solid shampoo overheen, schuim de schampoo op en was deze vervolgens met lauw/warm water weer uit. Snuffelen maar!

Naast de bovenstaande Retro producten vind je bij de Lush online shop momenteel ook de Shave the Planet scheercrème (EUR 22,95 - 225 gram) en Deep Sleep Jelly (EUR 7,95 - 100 gram) terug. Wees er op tijd bij want zoals gezegd: De producten zijn tijdelijk in gelimiteerde oplagen verkrijgbaar. Ik ben stiekem al benieuwd welke producten zullen volgen!
 

Deel dit artikel
Back to top