Reviews

Catrice Coolibri - foto's, review en swatches

Sinds een maand vind je in het Catrice schap een tropische limited edition collectie: Coolibri! Een collectie waarmee je alle kanten uitkunt, van felle nagels tot subtiele wetlook lippen. Een over-de-top ooglook of een natuurlijke tint, voor iedereen zit er wel iets bij! Kijk je even mee naar foto''s, swatches en een review?

Ik heb sinds de aankondiging al uitgekeken naar deze kleurrijke collectie, gelukkig had de plaatselijke Kruidvat nog bijna alles! Alleen de lakjes waren al uitverkocht, blijkbaar zijn er nog veel meer Catrice liefhebbers in de buurt... 

Het meest nieuwsgierig was ik naar de Eye Shadow Pens (EUR 3,49), best een bijzonder product! Dit zijn felle, goed gepigmenteerde oogschaduws in penvorm. Deze zijn goed te combineren met de Golden Eyeliner (EUR 2,99) in de kleur Precious Nectar voor een kleurrijke ooglook.


Zoals je kun je de Eyeshadow Pens omhoog draaien, zo kun je ze makkelijk aanbrengen. Als je preciezer wilt werken dan kun je natuurlijk ook een oogschaduwkwast gebruiken. Op deze manier kun je ze met een dun kwastje ook aanbrengen als eyeliner, leuk toch?

Van links naar rechts: Precious Nectar, Birds Flying High, Virgin Forest, Exotica en de Precious Nectar Eyeliner
 
De swatches zien er goed uit! Opvallend is dat de eyeshadow pens behoorlijk lijken te verschillen. De gouden kleur is erg glitterig en dekt niet zo goed, terwijl Birds Flying High en Virgin Forest juist heel goed dekken en een mooie glans hebben. Exotica lijkt qua structuur op deze laatste twee kleuren, behalve dat daar juist weer de glans ontbreekt. De Precious Nectar Eyeliner ziet er ook mooi uit, wat een leuk kleurtje voor een eyeliner!

Zoals je ziet kan je alle kanten op met deze kleuren - van een subtiele eyeliner tot een compleet over de top ooglook! Geïnspireerd door de promotiefoto''s kon ik het niet laten om een all the way kolibrie look te maken. Dat kan trouwens prima met de Eyeshadow Pens, ze brengen fijn aan en je kunt ze prima blenden.

Een ander opvallend product is de Jelly Cheek Tint (EUR 3,49), die je op je wangen en lippen kunt gebruiken. Hier kun je zien wat deze grappige ''jelly'' structuur inhoudt...

Bijzonder hè? Fun is het zeker, praktisch misschien wat minder. Maar ook de Cheek Tint geeft veel kleur af, dus dat maakt veel goed. Mocht je toch liever voor iets ''gewoons'' op je lippen gaan, dan zijn er ook daarvoor veel leuke producten in de Coolibri collectie.
Zo is er de fruitige Nectar Gloss (EUR 3,79). Deze gloss is bedoeld voor een wetlook effect op de lippen en geven dus vooral veel glans en wat minder kleur. Dit zie je ook terug bij de Colour Refreshing Lip Balm (EUR 4,99), een lippenbalsem waarvan de precieze kleur afhankelijk is van de pH-waarde op je lippen. Deze heeft trouwens een heerlijke vanillegeur! 

Van links naar rechts: Birds Flying High, Feathery Pink, Gorgeous Blossom, Exotica, Colour Refreshing Lip Balm

De gloss is inderdaad semi-transparant, al vind ik zelf Gorgeous Blossom wel een heel leuk kleurtje hebben. Heel geschikt voor iedere dag dus! Ook maakt het de blauwe en gele kleur heel draagbaar. De lippenbalsem geeft nog wat minder kleur af en is dus moeilijk te zien als swatch. Deze draag ik dan ook vooral omdat hij gewoon erg fijn aanvoelt. Leuke producten dus, die prima te combineren zijn met de opvallende Eyeshadow Pens!

Zijn jullie al enthousiast geworden? Ren dan snel met je wishlist richting de Kruidvat of Trekpleister, want de limited editions van Catrice zijn altijd erg populair. Ik snap wel waarom, want de Coolibri collectie is wel weer heel erg leuk! Wat zijn jullie favorieten?

Deel dit artikel
Back to top