Nieuws

Catrice Upper WILDside limited edition eind september/oktober 2012

Catrice heeft voor de eerste herfstcollectie van 2012 gekozen voor een combinatie van de flair van de grote stad en de ongerepte wereld van de (Amerikaanse) prairie. Gaan we misschien de cowboy of indianen kant op? Best verrassend eigenlijk? Toch blijft het redelijk neutraal, ik zie het alleen terug in de suede beauty bag! Nou ja, misschien toch ook wel in de kleurtjes? Kijken jullie mee naar de nieuwe Catrice limited edtion Upper WILDside?

Long-lasting cream eyeshadow in de kleuren Be Aztec!, Urban outrider en The place to be EUR 3,39

Lip gloss stick in de kleuren Wild, wild west side en Red rocks! EUR 3,89

Sun teint bronzing gel EUR 3,99 (geen zelfbruiner)

Ultimate nail lacquer in de kleuren Be Aztec!, Hunting heritage, Urban outrider, Wild Wild west-side en Red rocks! EUR 2,59 met matte "suede" finish

Suede beauty bag EUR 3,59

Ik wist niet dat de Azteken ook op de prairie woonden? Het is een bijzondere combinatie geworden die zijn roots duidelijk heeft in Noord- en Zuid-Amerika. Wij zijn bijzonder nieuwsgierig naar de matte, suede, zachte finish van de nagellakjes, dat is weer eens iets anders dan anders. Leuk zijn ook de Lip gloss sticks, fijne opvallende kleurtjes ook!

De Catrice Upper WILDside collectie zal vanaf eind september 2012 te vinden zijn bij de winkels van het Kruidvat en Trekpleister. Zoals altijd is de collecte slechts tijdelijk verkrijgbaar en dus zul je er (wederom) snel bij moeten zijn als je de collectie van dichtbij wilt bekijken!

Deel dit artikel
Back to top