Nagel & Handen

Catrice Cucuba nagellakjes - de swatches

Wanneer je bedenkt dat kleuren van Cubaanse sigaren en de pastelkleurige jaren 50 Chevrolets en Cadillacs de inspiratiebron zijn geweest voor de Catrice Cucuba collectie dan moeten dat wel warme, opliftende kleuren zijn. De swatches  die jullie vandaag zien zorgen wat ons betreft voor een zonnig humeur en passen perfect bij het heerlijke zomerse weer.

Eigenlijk ben ik altijd wel behoorlijk gecharmeerd van de Catrice Ultimate nail lacquers. De applicators zijn fijn en de nagellakken geven en prima dekking in twee laagjes en dat voor maar EUR 2,49 per stuk (de officiële prijs, al hebben sommige winkels de prijs al naar de nieuwe prijs aangepast EUR 2,69).

De Catrice Cucuba collectie bevat vijf lakjes: Sunny side, Reggaeton, Salsa Cubana, Havana drum en Take it mint. Kijken jullie mee naar de swatches? We hebben "noodgedwongen" een verdeling gemaakt omdat Sunny Side niet meer verkocht werd bij Debbie''s Kruidvat, die laat Wendy zien op haar mooie nagels.

Sunny Side zorgt voor een instant zomergevoel. Vrolijk, warm, en lekker zonnig! Wat een heerlijke kleur!


Reggaeton is een donkerbruine nagellak met hele fijne, mintkleurige shimmer. Het maakt de kleur een heel stuk levendiger en ondanks de donkere kleur behoorlijk swingend, iets wat je niet altijd ziet bij donkere lakjes.


Salsa Cubana is een combinatie tussen roze en rood, een warme kleur die een gouden gloed lijkt te hebben bij het juiste (zon)licht, Vrouwelijk en sexy, een perfect zomerkleurtje dat goed dekt in 2 dunne laagjes.


Havana drum is een warme, donkere nude nagellak met een hoogglansfinish, je zou zelfs kunnen zeggen dat deze een tikje jelly-achtig is. Eerlijk is eerlijk, het is niet mijn favoriet en ik hou ook niet zo van "mannequin nails". 


Take it mint is een kleur die we al enkele jaren regelmatig voorbij zien komen en telkens weer fans zal krijgen! Helder mintgroen, dit keer met een matige dekking, na twee laagjes was de kleur nog ietwat transparant en dus heb ik een derde laagje aangebracht. Geen echte topper, maar het kleurtje is wel heerlijk fris!

Wil jij één van deze lakjes of de andere producten uit de Catrice Cucuba collectie in huis halen wacht dan niet te lang! De collectie is momenteel (zolang de voorraad strekt) te koop bij het Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in België alleen bij Kruidvat.

Morgen volgen de swatches van de andere producten!

Deel dit artikel
Back to top