Nieuws

Hoogzomerse Natural Glow look by Lavera

Gedurende de zomermaanden vind ik het zelf wel prettig om een basislook te creëren die je binnen een paar minuten kunt aanbrengen. Producten die je oogpopslag net even wat intensiveren en de huid een stralend effect geven. Lavera ontwikkelde de Natural Glow Edition collectie die alles bevat wat je nodig hebt voor een zomerse look!

De producten van de Trend Sensitiv Natural Glow Edition laten je stralen!  De kleuren zijn fris en glanzend, en perfect op elkaar afgestemd. Met het levendige kleurenpalet creëer je een verfijnde vrouwelijke look. Daarnaast wil ik persoonlijk als het heel warm is niet te veel make-up dragen maar wel voldoende om er verzorgt uit te zien tijdens bijvoorbeeld een afspraak.
Voor deze zachte look (ik heb al basis een dagverzorging met een klein beetje Garnier BB cream gebruikt) heb ik de Eyebrow Styling Gel (EUR 9,25) gebruikt. Deze voedt en vormt de wenkbrauwen zonder een enorm gestyled effect te creëren. De gel brengt makkelijk aan en laat zich prima verdelen. De Natural glow beautiful mineral eyeshadow in Shiny taupe (EUR 9,25) is goed op te bouwen van een zachte glans naar een meer intense look. Ik heb hem aangebracht in de crease en daarna geblend.
Ik ben al jaren fan van de eyeliners van Lavera. De structuur is lekker romig en de structuur is mede dankzij de sponsapplicator die je achterop het potlood vindt goed te ‘smudgen’ voor een zacht effect. Golden brown (EUR 7,95) is een mooie tint die je ook gedurende de herfst- en wintermaanden prima door kunt dragen. De ooglook heb ik afgemaakt met de fijne en subtiele Double Black mascara (EUR 12,95).

De mooie Natural glow so fresh mineral powder rouge in Peach 03 (EUR 11,50) is wonderschoon qua kleur, is goed op te bouwen en ruikt heerlijk. Alle producten van Lavera ruiken trouwens enorm lekker en bloemig. Dat kan ook bijna niet anders met al die natuurlijke ingrediënten!   

Met de all-round crème highlighter (EUR 6,85) creëer je accenten op jouw gezicht of decolleté. Breng de highlighter op het wenkbrauwbot  aan en op je jukbeenderen. Tot slot maak je jouw look af met de Coral Divine lipstick (EUR 10,25) met als resultaat verleidelijke lippen. De romige textuur is trouwens voedend en voelt zacht aan op de lippen.

De producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. Reageer jij snel gevoeligop cosmeticaproducten? Probeer dan zeker de producten van lavera een keertje! De Natural Glow collectie is momenteel verkrijgbaar bij Lavendula.nl en lievernatuurlijk.nl.
 

Deel dit artikel
Back to top