Nieuws

Even tussendoor - win een stijltang op Facebook & MAC Marilyn Monroe is te koop!

Even snel tussendoor twee korte mededelingen : momenteel loopt er op Facebook een leuke winactie waarmee je een haarstyling pakket kunt winnen met daarin een Babyliss stijltang en verschillende verzorgingsproducten. Altijd leuk natuurlijk doe jij al mee? En fans van MAC & Marilyn Monroe opgelet, de make-up collectie is al te koop!

Officieel staat de releasedatum ofwel on counter datum van de MAC Marilyn Monroe collectie op zaterdag 6 oktober gepland, maar Douglas.nl heeft de spullen al en jij kunt dus alvast shoppen! Maar hoe moet je nu kiezen? Morgen komt het beautynieuws filmpje online met daarin een paar tips, de blushes zijn prachtig, net zoals de beautypowder en eerlijk gezegd zijn de lipsticks in het echt veel mooier. Kortom...kiezen is niet makkelijk. Neem dus snel een kijkje bij Douglas.nl en lees dit artikel nog even door voor alle informatie. Shop ze!

Wil jij misschien een mooi haarverzorgings- en stylingspakket winnen met daarin o.a. een Babyliss stijltang, een kleuring naar keuze & een selectie verzorgingsproducten? Ga naar deze link (<---klik hier) en zoek het antwoord op de volgende vraag:
hoe lang van tevoren moet je een allergietest doen voordat je jouw haren gaat kleuren?
Mail het antwoord voor maandag 8 oktober 2012 naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Syoss, vergeet niet jouw adresgegevens toe te voegen. We nemen na die datum contact op met de gelukkig winnaar! Lees ook de oproep ook nog even op onze Facebookpagina, ben jij al fan?

Fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top