Nieuws

Syoss - professionele producten voor het haar tegen een betaalbare prijs

advertorial
Syoss

is een merk dat jullie nog niet zoveel hebben gezien op Beautyscene, maar daar gaat verandering in komen. Syoss kennen jullie misschien wel van hun slogan "Professional Affordable", zij hebben een groot assortiment haarverzorgings-, haarkleurings- en haarstylingsproducten die zeker niet onderdoen voor professionele kappersmerken, maar dan wel tegen een fijne prijs. Lezen jullie even verder?

Syoss kennen jullie vast het beste van de grote flessen shampoo en conditioner? Inmiddels is er voor ieder haartype wel een geschikte combinatie van producten te vinden, niet alleen shampoo en conditioner, maar ook haarmaskers en glanssprays. Momenteel zijn er verschillende productlijnen te vinden in de winkels zoals de Shine Boost (voor dof, glansloos haar), Color & Volume (kleurbescherming zonder siliconen) en Men (voor mooi & sterk mannenhaar).

Wisten jullie trouwens dat shampoo pas in 1904 is "uitgevonden"? De eerste shampoo was in poedervorm en doet ons misschien nog het meeste denken aan de droogshampoo die we nu kennen. De eerste echte shampoo werd in Duitsland ontwikkeld door Hans Schwarzkopf......een naam die ons ook nu nog bekend voorkomt!

100 jaar verder staan de winkels vol met allerlei producten om ons haar te verzorgen en te stylen, hoe hebben we het ooit zonder kunnen doen? Kiezen tussen de producten is helemaal nog niet zo simpel, Want wil je nu volume, mooiere krullen, een goede fixatie of een goede bescherming tegen de hitte van stijltang of föhn? Of misschien wel een beetje van allemaal? Hoe kies je nu precies het perfecte product?
Wij gaan ons er de komende tijd eens goed in verdiepen en zullen onze ervaringen zeker delen in reviews. De Syoss droogshampoo schijnt echt geweldig te zijn, ik ben benieuwd!

Ook voor thuiskleuring vind je een groot assortiment haarkleuringen, waarbij vooral de nieuwste aanwinst van Syoss mij is opgevallen. Iedereen kent natuurlijk wel de basiskleuren, waarbij je haren simpel in een andere tint kunt kleuren, toch is één kleur wel een beetje saai. Daarom heeft Syoss de kennis van de kapper verwerkt in hun nieuwe Mixing colors haarkleuringen. De namen als Cappuccino Fusion, Dark Cherry mix of Dark brown shake zouden eigenlijk ook prima kunnen passen in een hip koffietentje! Ik ben erg benieuwd hoe de Mixing Colors uitpakken op het haar.
Eerlijk is eerlijk, ik weet niet of ik dat op mijn eigen haar ga uittesten, misschien vragen we onze lezers wel om dit voor ons te testen?

Hebben jullie zelf ervaring met producten van Syoss? Hebben jullie aanraders of zijn jullie juist benieuwd naar onze ervaringen met de producten? Laat het ons zeker weten, we zijn benieuwd! Bezoek zeker ook www.syoss.nl voor fijne tips en inspiratie!

Deel dit artikel
Back to top